Zvědavcům vstup zakázán!

Zvědavcům vstup zakázán! https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243008/mid_zvedavcum-vstup-zakazan-243008.jpg 4 8 2

Už před mnoha lety představil Erich von Däniken svou tezi, že před dávnými časy přistáli na naší planetě mimozemští cestovatelé, kteří poskytli obyvatelům Země dosud neznámé informace, čímž urychlili jejich technický a vědecký rozvoj. V průběhu času se stává autorova teze stále aktuálnější a průkaznější. Poslední archeologické nálezy a nová fakta nastolily ještě provokativnější otázky a podnítily zájem současníků o podivuhodně rychlý rozvoj lidstva, jenž byl před tisícovkami let kýmsi neznámým nastarován. A to i vzdor tomu, že současná dogmatická věda, jenž uvízla v omezujícím tunelu reality se důsledně stará, aby rozliční zvědavci a zpochybňovatelé tradičního pojetí dějin neměli příležitost představovat svoje převratné objevy. Autor není naštěstí v prosazování svých revolučních tezí osamocen. V této knize představují svoje nálezy také prof. dr. Luis E. Navia, Peter Fiebag, Reinhard Habeck, G. L. F. Stanglmeier či Hartwig Hausdorf a mnozí další, kteří jsou českých čtenářům dobře známi z vlastních publikací. Ti všichni shodně tvrdí: „Ranné dějiny lidstva, tak jak jsou představovány oficiální vědou, jsou nepravdivé!“... celý text

Záhady
Vydáno: , Dialog
více info...

Přidat komentář

Pirkus
20.08.2015 1 z 5

Knihu jsem četl cca 5 měsíců. Ne proto, že bych tak pomalu četl (některé z knih EvD přečtu za den), ale tato kniha byla méně čtivá a to i zásluhou překladu. Když jsem si přečetl Země a její trabant, šel jsem GOOGLit a zjistil, že v němčině trabant = souputník, družice, měsíc. Knihu jsem tedy na nějakou dobu odložil, protože po takovémto "zážitku" nebyla chuť pokračovat.

Po nějaké době jsem se vrátil a trabant také. Vypisovat další chyby a nedostatky zde již nebudu, abych nepsal "romány".

Pokud jste měli při čtení pocit, že dané informace již znáte, jsme na tom stejně. Přišlo mi, že se jedná o výtah informací z různých knih různých autorů, ze kterých se tato kniha skládá.

Chybí mi knihy pana EvD, kde píše pouze on sám. Tato kniha nedosahuje dřívějších kvalit. I tak dávám 1 hvězdičku, protože se jedná o zajímavé informace.

Terva
16.05.2015 4 z 5

Poslední, pátá, textově-fotografická kniha, které přecházejí knihy: Pozdravy z doby kamenné, Omyly v zemi Mayů, Tajemný dávnověk Středomoří a Nemožné skutečnosti. Jedná se o soubor esejí, postřehů, povídek a dokumentů od různých vědeckých i nevědeckých osobností. Vše v žánru astroarcheologie, SETI a paleo-SETI. Bohužel, ne vše se může čtenáři líbit, nebo se s tím schodovat a tak mu zůstanou jen dvě možnosti. Přečíst vše a nebo nic. Zastánci mimozemských civilizací si samozřejmě přečtou vše. Tak jako já. Jenže opravdu jsem se v některých článcích ztrácel nebo jsem jim nerozuměl. Erich von Däniken tu má asi šest příspěvků, převážně na počátcích každé kapitoly. Nejhorší esej je ta ke konci o paspermích, tady jsem moc nerozuměl. Je to pod názvem Trichoplax adhaerens - ne z tohoto světa? Nová teorie evoluce od Alireza Zarei Nejad Farshi.Malá ochutnávka: ....že modifikací cytidinových bází uvnitř cytidino-guanidinového dinukleotidu mohou být aktivovány nebo deaktivovány některé úseky genetického materiálu. Ve výše popsaném tedy máme co do činění s chemicky indukovanými změnami základních stavebních kamenů dědičné substance buněk, s nimiž se experimentovalo..... A zase naopak nejlepší článek napsal Herman Burgard a nazval jej Zpráva Encheduanny. Světelné lodi nad Sumerem. Velmi mrazivá výpověď. Jinak je tu hodně věcí se kterými se schoduji a věřím jim.