Zůstaň taková, jaká jsi

Zůstaň taková, jaká jsi https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45689/zustan-takova-jaka-jsi-45689.jpg 4 23 4

Gábina žila spokojeně, dokud se rodiče nerozvedli. Zničehonic má doma nevlastní sestru, seznamuje se s dalšími nevlastními sourozenci. Začíná se toulat. Neví totiž, kam patří. Když přichází na kloub tajemství v mámině minulosti, je hluboce otřesena. Oporu dosud nacházela v hudbě. Náplastí na rány osudu se jí stává bratrův kamarád.... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
20.04.2019 5 z 5

Když se rodiče rozvedou, najednou se jejich dospívajícím dětem zhroutí jejich dosavadní jistoty rodinného života. Navíc když do jejich života vstoupí prarodiče o kterých do toho dne neměli ani páru, musí si Gabča s Arturem začít probojovávat svoji cestu. Zklamala mě matka zmíněných dětí, která pro svého nového partnera odsouvá své děti na druhou kolej a jejichž kořeny, z kterých pochází najednou začínají pučet. Naopak otec dětí se ukazuje ve svém charakteru jako milující, zodpovědný a tak nakonec příběh dobře dopadne.

Ann98
12.01.2019 5 z 5

Hezký příběh dvou sourozenců, kteří se musí vyrovnat s rozchodem rodičů a ztrátou rodinného zázemí. Srdce mi trnulo nad osudem malé Gabky. Nejen že strádala citově, ale Gábina trpěla na rozdíl od Artura i nedostatkem peněz. Konec byl velmi dojemný, kdy Gabča zjistila kdo je a kam vlastně patří, a že hudba je lék na její duši.


Klarisska1
24.10.2015 5 z 5

Nemam slov nadhera

Hancza
07.09.2011 3 z 5

Kniha je plná křivd a pesimismu - "všechno špatně". V knize se nejspíše odráží nelehký život autorky.