Ztracenné

Ztracenné https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524624/bmid_ztracenne-6530199eccb72.png 4 81 26

Kniha pro všechny silné, odvážné a výjimečné ženy, které se na své cestě cítí někdy osamocené; pro ty, které prošlapávají stezky ostatním a dodávají jim odvahu žít po svém. Pro bojovnice, které chrání, pečují a konejší, ale svoje vlastní bitvy bojují samy. Pro vlčice, které vyživují své smečky, ale samy zůstávají hladové.... celý text

Přidat komentář

Artim
15.04.2024 4 z 5

Na prodlouženém víkendu jsem svou knihu dočetl až moc brzo a ženuška tuto ještě nezačala, tak jsem si řekl, že tu holčičárnu zkusím.
No a nebylo to tak špatné, musím říct. Docela jsem se i nasmál a některé příběhy by se v pohodě daly aplikovat unisex. No a ten zbytek jsem bral jako takový exkurz do ženské duše.

Worbitka89
03.04.2024 4 z 5

Moje prvni motivacni kniha, dostala jsem ji darem - byla jsem skepticka, motivacni knihy a hesla, tim lehce pohrdam, ale nakonec se mi libila! Nekolikrat jsem se i od srdce zasmála. Vhodná pro zeny, ktere uz maji neco za sebou a chteji si uvedomit svoji hodnotu/smysl/cestu. Ke konci uz mi to prislo obdobné, nicméně humor sobě vlastní ( prani je hvezdam) a surová upřímnost (tazne a chovne kravy) si me ziskali a nekolik mouder jsem i prednesla dal. Jedine co me vubec nezaujalo byla grafika... asi to byl záměr malovat jako malé dite


capar
31.03.2024 3 z 5

Taková jednohubka pro ženy, které potřebují občas nakopnout zpět směrem k sobě...jsem ve fázi, kdy jsem se opět dost často našla, a tak jsem se kolikrát i zasmála...pokud nehledáte nějaký světový objev, tak takhle naservírované bylo docela zábavné...

Lotuska96
27.03.2024 3 z 5

Musím se přiznat, že jsem od knihy čekala daleko víc... S Michaelou jsem slyšela pár rozhovorů a hodně mě zaujalo téma knihy a to, jak o ní mluvila - proto jsem měla asi velká očekávání...
Grafické zpracování knihy se mi moc líbilo. Uvítala jsem krátké kapitoly - vlastně jen takové postřehy ze života k zamyšlení. Pár myšlenek mě opravdu oslovilo a měla jsem pocit sounáležitosti.
Ale celkově mám z knihy pocit, že nešla tolik do hloubky, jak jsem čekala a jak bych si přála.

Slůník
03.03.2024 4 z 5

Spousta užitečných postřehů, super ilustrace.

TessieB
28.02.2024 5 z 5

Knížku jsem zaregistrovala na internetu a říkala jsem si obálka pěkná, ale čtení nic moc pro mě. Dostala jsem ji ale od kamarádky a proto jsem čtení dala šanci. Neměla jsem od ní nijak extra velké očekávání a pak jsem se přistihla, že už na straně 27 intenzivně mrkám, abych nebrečela v ranním metru. Ano, některé stránky jsem prolítla a necítila nic. U některých jsem ale cítila úlevu, že v tom nejsem sama a že si jen něco nenamlouvám. Člověk si tak říká, že je vlastně všechno skvělé, toxický vztah jsem měla (naštěstí) jen jeden a zvládla z něj rychle odejít. Doma mám milujícího a podporujícího muže, chodím do práce, která mě baví a z dětství si do života nenesu žádný raneček traumat. Při čtení jsem si ale vzpomněla na svoje mladší já, které se cítilo úplně mimo kolektiv přestože skoro 10 let hrálo týmový sport a mám chuť ho obejmout a říct, že je to dobré, že za každou cenu nemusí být nad věcí a tvářit se, že je to všechno v pohodě. Ať se v knížce "najdete" jen v jedné větě, stojí to za to. A určitě se najdou i ti, kdo knížku budou mít ta snůšku "ezo blábolů", a i to je v pořádku. Já jsem ráda, že jsem knížku od kamarádky dostala, protože bych se k ní určitě jinak nepročetla. Za mě opravdu velmi povedené a věřím, že se k ní v budoucnu zase v jiné životní etapě vrátím a znovu najdu něco, co v té chvíli budu potřebovat "slyšet".

"Nebuď hodná, buď dobrá."
"Čas neutíká, čas přichází."
"Rozdíl mezi krávou a královnou jsou tři písmenka."

DreamerX9
22.02.2024 5 z 5

Tahle kniha je prostě skvělá připadala jsem si jako s hodně motivující a podporující kamarádkou na kafíčku.
Líbili se mi myšlenky, etapy ženství, užitečné rady i zkrátka milá slůvka typu "nemusíš zvládat všechno" tahle kniha se vyplatí jako součást knihovny :))

mirka0586
31.01.2024

Moc hezky napsaná, bavila mě každá stránka...

natalie.carsen
27.01.2024 5 z 5

Přečteno za jedno odpoledne! :) myslím si, že tuhle knihu by měl mít doma každý, protože se k ní určitě budete chtít vrátit a nějaký kousek si přečíst. Za mě i ideální dárek pro maminku, kamarádku, babičku,..

ka.dudk
24.12.2023 4 z 5

Být svá je drahé.

Něco na tom bude. Tato věta se mi moc líbí: Nejsem rovnice, abych byla logická.
Tolik trefných situací a příběhů. V pár se jistě každá žena najde. Málokterá si to umíme přiznat, spokojenost s ostatními a okolím vždy začíná u sebe samé.
Jen se to ještě naučit :-)

petrak
23.12.2023 5 z 5

Přečteno jedním dechem!

AkiB
23.12.2023 5 z 5

To těžké už bylo. Už to můžeš mít jinak.

Nejsem rovnice, abych byla logická.

Čas neutíká, čas přichází.

Bája89
15.12.2023 4 z 5

Zajímavá kniha. Myslím si, že se v ní najde každá žena v určité etapě svého života.

Peace
26.11.2023 5 z 5

"Být svá je drahé."

Tak tohle..bylo něco. Bez nadsázky jde o jednu z nejlepších knih, kterou jsem kdy četla.
Tahle kniha nejde popsat - ta se musí přečíst.

sona8864
24.11.2023 4 z 5

Fajn. Také malé, výživné a veľmi pekne upravené jednohubky. Na niektorých sa zasmejete, na ďalších zaseknete. Je tam niečo pre každú ženu nad čím je hodno sa zamyslieť. A na zmenu nikdy nie je neskoro.

Špekyn
23.11.2023 5 z 5

Úžasná kniha! Motivuje, povzbuzuje, nutí k zamyšlení a "přetvoření" vlastního života. Mnoho myšlenek mi po přečtení stále rezonuje v hlavě. Rozhodně se ke knize budu vracet a také ji doporučovat všem potřebným ženám!

klarca.r
18.11.2023 5 z 5

Je skvělá, hluboká, přemýšlivá. Přečteno během pár hodin. Moc knih si nenechávám v knihovně a pouštím je dál. Tuhle si nechám.

Lenkakolar
18.11.2023 5 z 5

Nenáročná kniha se silnými slovy, hloubkou a neskutečným hnacím motorem pro všechny ženy. Zde je krásně vidět, jak jednoduše můžeme žít život po svém, ale snadné to není.

Mathiola8
11.11.2023 5 z 5

Jo, fajn kniha.

fruitbueno
11.11.2023 5 z 5

Tady jsou jakákoli slova zbytečná. Ženy, čtěte!