Ztracena v čase

Ztracena v čase https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536582/bmid_ztracena-v-case-661f7cc27cce8.jpg 4 12 12

Věčný příběh o lásce. Kateřinu a Katku od sebe dělí čtyři sta let. Přesto se jednoho rána probudí v těle té druhé. Ocitají se v cizím prostředí, mezi naprosto neznámými lidmi. Kateřina se musí vyrovnat s nástrahami moderního světa, zatímco Katka zjišťuje, že se ocitla v 16. století po boku hulvátského a neotesaného manžela, který ji nenávidí. Povede se oběma ženám obstát v nové době? Či dokonce najít štěstí? Nebo se ještě rády vrátí ke svým původním životům?... celý text

Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: ekniha , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Ztracena v čase , 2024


více info...

Přidat komentář

Sirael23
včera 5 z 5

Tak to mě bavilo moc! Zhltla jsem knihu jako malinu během jednoho dne. Příběh má spád, čte se velmi lehce a není zcela předvídatelný. Obě hrdinky byly v pohodě, líbilo se mi, že nic není jen černé nebo bílé. O romantiku a lásku taky není nouze :-) Mohu vřele doporučit, hezky se u toho odpočívalo.

Ossisa
07.05.2024 4 z 5

Milý příběh se zajímavým námětem. Děj poměrně jednoduchý, ale čtivě napsaný, obě hlavní hrdinky sympatické, a tak jsem jim držela pěsti, aby to všechno zvládly. Za mě fajn oddechovka, kterou můžu jen doporučit.


terca95
07.05.2024 4 z 5

Poutavý příběh o dvou ženách z naprosto rozdílné doby, který mě už od začátku oslovil svým pohádkovým tématem cestování v čase. Kniha pozvolně nabírá spád a pak už ji nemůžete odložit, protože jste zvědavi, jestli se Kateřině a Katce podaří najít štěstí. Děj nepostrádá akci a humor, autorčin styl psaní je čtivý, plynulý a příjemný, a já se těším na další příběhy od ní.

mstychov
20.04.2024 5 z 5

Strhující příběh, který vás chytí od první stránky a nepustí. Kateřina a Katka jsou sympatické knižní postavy, u jejichž zážitků se budete bavit a užívat si je.
Historická i současná linka se povedly.
Moc se mi líbily autorky slovní obraty. Má svůj originální styl.
Příběh vás doslova donutí číst dál. Jak to s Katkou a Kateřinou dopadne? I přesto, že jsou každá z jiné doby, mají něco společného. Obě touží po lásce.