Zrcadlo pro Kristýnu

Zrcadlo pro Kristýnu https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76879/mid_zrcadlo-pro-kristynu-6Hw-76879.png 2 10 3

Lyrický příběh o několika týdnech života dívky, která je po úrazu dočasně upoutána na lůžko.

Přidat komentář

Pebra
07.03.2024 4 z 5

Film podle téhle knihy není špatný. Nevím, nakolik se však liší od textu. Každopádně hlavní hrdinka je na zabití. Člověku ani není líto, že se zranila.

Vendula39
27.03.2019 1 z 5

Knížka mě nijak neoslovila, hned po několika stránkách jsem si říkala, že s četbou této knihy skončím, ale nakonec jsem ji dočetla dokonce. Doteď vlastně pořádně nevím o čem kniha byla. Pamatuji si snad jen situace, kdy Kristýna ležela (asi v posteli) a pomocí zrcátka se dívala z okna, nebo když se jí sestra zeptala jestli nemá na zádech vlasy a ona odpověděla, jen sedum zrzavejch.


Gweny
20.03.2019 2 z 5

Nerada hodnotím knihy minimálním počtem hvězdiček. Jsem toho názoru, že všechny knihy jsou dobré. ALE... bohužel musím svůj názor změnit. Námět i téma jsou nezvyklé, ale rozhodně ne špatné. Jenže ten zbytek... člověk se těžko orientuje v tom, jestli to, co čte, jsou jen Kristýniny myšlenky, nebo přímá řeč některé z postav. Jazyk, i když český, tak v mnoha pasážích pro mě naprosto nesrozumitelný. Měla jsem velké nutkání knihu už po pár stránkách odložit, ale díky nízkému počtu stran jsem si řekla, že ji dočtu a třeba zjistím, jestli se Krista uzdravila ze svého zranění. Ale ani to jsem se nedozvěděla. Pro mě první velké literární zklamání.