Zrcadlo moudrosti

Zrcadlo moudrosti https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463223/zrcadlo-moudrostiWd4fbY-C8U-.jpg 4 1 1

Probíraná témata jsou z oblasti celostní medicíny, rehabilitace, biorytmologie, správné životosprávy. Dozvíme se o meditaci a principech rezonance, významu barev, obrazů a kamenů, o čakrách. Ale diskuze probíhá i na témata vědecká. Teorie buněčné DNA, lineární a karmické genetiky, vlivy Akáši, souznění s naší Zemí Gaiou. Objevíme, proč se na planetě vyskytují různá zvířata a rostliny, jaký tady mají úkol. Získáme informace nejen o čajích Srí Lanky, ale i o pivu, který je našim národním nápojem. Okrajově zmíněna i problematika geoinženýrství. Kniha je doplněna reportážemi a zajímavostmi z cestování a dále autobiografickými příběhy a postřehy. Majitel restaurace vždy připraví jídlo, s jehož přípravou hosty seznamuje.... celý text

Přidat komentář

iceVS
07.03.2021 4 z 5

Autor formou fiktivních přátelských rozhovorů svým čtenářům a pacientům přibližuje nejen vědu lékařskou, ale i celostní medicínu, kulinářské nebe, cestovatelské zážitky, duchovno, jiné dimenze i další témata.
Některé pasáže mě potěšily, další pro mě byly informačním přínosem. S některými se nedokážu ztotožnit a pro některé jsem nepoužitelná z důvodu převahy materialistického založení. Takže asi zdravě vyváženo.
A v hodnocení nejsem objektivní, rehabilitace a akupunktura mě zbavila dlouhodobých potíží.