Zmrdům zmar!

Zmrdům zmar! https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56848/zmrdum-zmar-56848.jpg 4 26 4

Zmrdi jsou všude. Nejenom v parlamentu, na úřadech a v autobazarech – jsou prostě všude. Chcete vědět, jak na ně? Tak si přečtěte tuhle knihu. Předcházející svazek D-FENSových spisů s názvem Zmrdi, vohnouti a my obsahoval základní zmrdologická a vohnoutobijecká pojednání publikovaná na internetových stránkách www.dfens-cz.com. Ale neobsahoval zdaleka všechna. Ty, které se do něj nevešly, doplněné o několik zbrusu nových, vycházejí nyní pod názvem Zmrdům zmar!... celý text

Přidat komentář

sodmic
30.09.2022 3 z 5

místy vtipné, místy dokážete přiřadit konkrétního kolegu z práce, podle mě ale dnes už překonané...ne že by dnes "zmrdi" nebyli, ale jaksi okolnosti už jsou trochu jiné, možná by stálo zato knihu "zaktualizovat"

VladimirTetur
16.12.2015 4 z 5

Skvělé pokračování prvního dílu. Specifická osvěta funkce státního aparátu a reálných korporátních praktik. Autor je lehce poznamenán pocitem vlastní výjimečnosti, ale ono to asi bude tím, že výjimečný je. Kniha je jen přetisk revidovaných textů z webu.


levente
27.10.2014 odpad!

Celá kniha je o tom, že se nás autor snaží přesvědčit, jak jsou ostatní hloupí, neužiteční zmrdi. Vrší jeden argument nade druhý, opakuje závěry z první knihy a opravdu se mu daří jen to, že si o něm již v půli knihy začnete myslet, že je esencí nenávisti, netolerance, ale také nebývale malého kulturního rozhledu. Právě omezenost je to, co autor u svých čtenářů potřebuje a.... nachází. Jen těžko v knihkupectví najít zbytečnější knihu... Číst to je naprostá ztráta času.

odejana
09.01.2012 5 z 5

Zmrdologie v praxi ... jak na ně ... jsou všude. Po první knížce spíš praktičtěji zaměřené. Na konkrétních příkladech prokázáno, že zmrdy a vohnouty lze porazit. Nejvíc se mi líbily úvahy a návody v závěrečné kapitole Lišky a lumíci. "Systém může donekonečna lidi okrádat a vykořisťovat formou přímých i nepřímých daní, odvodů, poplatků a pokut. Jsou věci, které systém nemůže nikomu ukrást. Například vzdělání. Osobnost. Zážitky. Štěstí. Investujme do nich." Obě bible "zmrdologie" mám doma jako příručky a návody pro použití.

Autorovy další knížky

D-FENS
česká
2006  79%Zmrdi, vohnouti a my
2010  72%Zmrdům zmar!

Kniha Zmrdům zmar! je v

Přečtených25x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x