Životopis bez cenzury

Životopis bez cenzury https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450642/bmid_zivotopis-bez-cenzury-JXa-450642.jpg 3 5 2

Gynekolog a sexuolog Radim Uzel se vypracoval na jednoho z nejznámějších a nejvtipnějších lidových vypravěčů. Svými sexuálně humornými přednáškami vyprodává sály v Čechách i na Slovensku. Ke svým osmdesátinám tento nesmírně moudrý muž sepsal s vtipem i nadsázkou své paměti. Na 256 stranách a 50 obrázcích se skvěle pobavíte i poučíte. Některé pasáže jsou vtipné, jiné šokující a další kontroverzní. Může se 80 let zkušeností a moudrostí vejít do 385 000 znaků???? Pokud ano, pak právě v této knize. Užijte si úžasné vyprávění doktora Radima Uzla.... celý text

Přidat komentář

drakamena
27.06.2021 5 z 5

Jako rodilá a stále věrná Ostravačka jsem si knihu Radima Uzla nesmírně užila, hlavně momenty, kdy mluvil "po našymu", jelikož se tímto pravým ostravským nářečím u nás stále mluví. Je to takové milé počtení, které vnese čtenáři úsměv na rty. I když má občas i své smutnější okamžiky, jakými jsou třeba převlékání kabátů po Sametové revoluci a zrady starých známých. Ale i to bohužel patří k životu. Na Radimu Uzlovi se mi strašně líbí, že je stále svůj. Takový prostě je a vůbec se za to ani nestydí, ani neomlouvá. Příklad hodný následování.

Prubner
01.11.2020 2 z 5

Kdo by řekl, že životopis populárního sexuologa bude tak nudný ? Asi jsem čekal nějaké pikantní veselé historky nebo zajímavosti...No, moje chyba.