Život je boží

Život je boží https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463257/bmid_zivot-je-bozi-KPd-463257.jpg 4 4 2

Lehce erotický deník mladého muže. Česko-anglický zrcadlový text pro mírně pokročilé. Filip je mladý, začínající učitel. Bydlí v moderním, dvoupokojovém bytě na kraji malého města se svým psem Aronem. Před nedávnem se s ním rozešla přítelkyně Eliška. Naštěstí odjela na letní brigádu do Anglie. Je těžké zapomenout na někoho, koho milujete. Dokáže to Filip? Prázdniny navíc nabízí spoustu možností na lásku a sex. A tak Filip usíná s chtíčem a probouzí se s kocovinou. Letošní prázdniny rozhodně nebyly bezstarostné.... celý text

Přidat komentář

Nuttelka
12.08.2023 2 z 5

(Audiokniha)
Knihu jsem si dala v audio podobě a asi to byla chyba, jelikož autor si ji načetl sám a to mi vůbec nesedlo. Je znát, že to není "profi" zpracování a přednes byl takový dost zcestný, až k dané situaci směšný. Na druhou stranu jsem ráda nahlédla do mysli muže, jak přemýšlí, jak se na určité věci dívá a vnímá je. No, je to takové dost protichůdné, děj sám o sobě nic extra, ale jisté pasáže se mi líbily, i když interpretace je úplně zazdila :-)

medlovice
21.03.2021 5 z 5

Četla jsem jenom ukázku, kterou mi poslal autor. Filip je mladý muž, sympaták, který miluje svého psa , kávu, sprchu a jiné normální věci. Zajímalo by mě, jak dopadne jeho platonická láska, a co zas vyvede Aron. Jenže takové knížky u nás v knihovně nenajdou velkou čtenářskou odezvu, moji generaci nezajímá angličtina , starší už vůbec ne a ostatní zajímá jen láska. Podle mě bych knize dala šanci snad jen soukromě.


Autorovy knížky

Martin Randysek
česká, 1974
2021  75%Život je boží