Život bez hranic

Život bez hranic https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352846/bmid_zivot-bez-hranic-qpq-352846.jpg 4 7 5

Máte pocit, že jste zdaleka nenaplnili svůj potenciál? Něco vás stále brzdí, přešlapujete na místě a nevíte kam dál? Pokud chcete setřást pomyslné okovy a vydat se na cestu svobody a neomezeného úspěchu, inspirujte se novou knihou Johna C. Maxwella, v níž se dozvíte, jak rozvinout vlastnosti, které vám pomohou překračovat zdánlivě nepřekonatelné překážky. Autor John C. Maxwell je předním mezinárodním odborníkem v oblasti vedení lidí a již přes 50 let se věnuje tématu osobního růstu. Své knihy píše srozumitelně, konkrétně a přímo k věci. Jeho styl psaní je ovlivněn i tím, že působí jako pastor. To mu však nikterak nebrání vyjadřovat se k tématu obchodu, podnikového vedení, rozvíjení kariéry i osobnostních rysů, které neuplatňujeme pouze v práci. Jeho nová kniha Život bez hranic je o překonávání překážek s odvahou a odhodláním.... celý text

Přidat komentář

stastnyctenar
16.05.2020 3 z 5

Přiznám se, že jsem měl od této knihy větší očekávání a zklamala mě. Přijde mi dost americká a připadá mi, že se autor v ní trochu vychvaluje. Znám lepší knihy této tématiky (teda alespoň dle mého názoru a z mého úhlu pohledu). Další knihy tohoto autora si již nekoupím.

free_rich
15.01.2019

Naprosto mě uchvátila. Maxwella mám opravdu ráda. Některé jeho knihy se mohou zdát těžší. Tato je naprosto dokonalá. Knihy používám jako učebnice, takže spousta zápisků, podtržených vět, ale hlavně převedení teorie do praxe funguje. Za mě prostě skvělá a úžasná.


primavit
09.09.2018 5 z 5

Na Maxwellovi nejvíce oceňiji jeho ochuto předávat své dloholeté zkušenosti dál. I tato kniha je plná jeho životních zkušeností. Tři části: uvědomění, schopnosti a rozhodnutí, jak píše autor dají dohromady úspěch. Nabádá nás naplnit svou kapacitu v našich životech a zahodit tak hranice, které jsem si vetšinou nastavili sami. Několik vecí které mě zaujali: "Je lepší starat se o svou energii než o svůj čas", "Zaměřujeme se na ostatní, jak můžeme ostatní pozvednout".

Ttammarra
25.08.2018 4 z 5

Koncentrát informací. Prostě Maxwell

janulka1310
10.08.2018 5 z 5

Každá kniha od tohoto autora přináší nové a hlubší pohledy na leadership. Pro mě top autor!