Zítra bude líp

Zítra bude líp https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117039/bmid_zitra-bude-lip-BgJ-117039.jpg 4 3 2

Třicátnice Lenka je nespokojená se svým životem. Touží po lásce, hledá mezi muži pohybujícími se v jejím okolí toho pravého. Její sestra Zuzana toho pravého kdysi našla, nebo si to alespoň myslela. Ovšem manželství má trhliny a zřejmě už se delší dobu rozpadá. Děj příběhu vypráví střídavě obě hlavní hrdinky a je svědectvím o tom, že i když nechceme, minulost ovlivňuje naši budoucnost.... celý text

Přidat komentář

medlovice
05.04.2017 5 z 5

Od první stránky příjemné překvapení. Svižné příjemné oddechové čtení, dobrý sloh , nenáročné. Dobrá volba jmen děla ze smyšlených hrdinek živé osoby, které mě nutí srovnávat s osudy mých kamarádek.Trochu divoký život Lenky a nepovedené manželství Zuzany žene čtenáře číst dál. Jen obal mohl být živější .Tato šedá kancelářská myš i když je hezká čtenáře nepřitáhne .Kniha byla zastrčená v naší knihovně dva roky bez výpůjček, tak ji budu doporučovat.

malen
07.05.2016 3 z 5

Dobře se četlo, ale spíš taková pohádka před spaním - za hodinku přečtené a ..Námět i styl psaní super, ale líbílo by se mi to víc propracované, ne jen taková jednohubka :) Ale pokud autorce vyjde další knížka, určitě si ji ráda přečtu.


Autorovy knížky

Iveta Jarošová
česká, 1979
2012  80%Zítra bude líp

Kniha Zítra bude líp je v

Přečtených7x
Knihotéce2x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x