Ženy v jeho životě

Ženy v jeho životě https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37449/bmid_zeny-v-jeho-zivote-Sj3-37449.jpg 5 43 12

Příběh multimilionáře Maximiliana Westa, výjimečně úspěšného a neobyčejně přitažlivého muže, jenž je obdařen neodolatelným šarmem a jemuž ženy vždy podlehnou. Avšak přes svůj oslňující úspěch v Evropě i Americe není Maxim šťastný člověk. Teprve když je jeho svět náhle narušen nečekanou událostí, začíná se vyrovnávat se svou bouřlivou minulostí a chápat ženy, které ho vychovávaly a milovaly. Románový příběh nás povede po nezapomenutelné cestě: z ulic Berlína, Londýna a Paříže do newyorských sídel, od vzestupu nacistického Německa a hrůz Křišťálové noci až k pádu Berlínské zdi. Je napsaný dramaticky a emocionálně, jak to dokáže jen Barbara Taylor Bradford. Je vzrušující, přesvědčivý a podmanivý, fascinuje čtenáře od první do poslední stránky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

The Women in his Life , 1990


více info...

Přidat komentář

knihovniceS
09.10.2020 5 z 5

Ženy v jeho životě je román plný emocí. Rozhodně to není oddychová četba, jak by se podle názvu mohlo zdát. Najdete zde historická období s krutostí války, bídy i bohatství, období poválečné historie nejen v Evropě. Moc se mi líbila postava Teddy – vychovatelky Maxe, která převzala „dočasně“ roli matky . Příběh je o láskách a neláskách Maxe – workoholika, jehož práce odvedla od rodiny, a který až ve zralém věku pochopil ... Nechci nic prozrazovat – doporučuji k přečtení.
Jednu výtku mám: nekvalitní vydání - drobný tisk a místy pokřivený rozmazaný. Velká škoda

LilianaFalcon
15.09.2020 2 z 5

Bohužel si s autorkou nějak nerozumím. Je to již několikátá kniha, co jsem se od ní pokusila číst, doufala, jsem, že když tohle dílko má tak vysoká hodnocení, že mě osloví, ale nedopadlo to.


VeronikaM80
19.05.2017 5 z 5

Další pěkná a čtivá kniha od této spisovatelky.

Jája92
11.05.2017 5 z 5

Zatím nejlepší kniha pro mě od této autorky. Bylo zajímavé sledovat životní příběh Maxima , jeho rodiny a nejbližších přátel spolu s historickými událostmi . Jen jsem se občas špatně orientovala v postavách, ale nemělo to vliv na celkový dojem z knihy. Nejvíce jsem si oblíbila postavu Teddy, obdivovala jsem jí za to, jak se zachovala v období války i po ní. Trochu byla škoda, že autorka více nerozvinula její život.

sabca
20.10.2015

Kniha je totožná s knihou Ženy v jeho životě. Přitom Ženy v jeho životě je vydání originálu 1990 a tady 2002. Pravděpodobně jí autorka upravovala.

helenkan
19.03.2015 5 z 5

Skvělá knížka.Při čtení jsem byla neustále napjatá a zvědavá na osudy všech hrdinů.

lusila
05.05.2014 4 z 5

Skutočne zaujímava kniha.

lenocka2013
07.08.2013 4 z 5

Kniha, ma po cely cas drzala zvedavou, na osudy postav. Urobila na mna velky dojem, az tak, ze som to necakala. Odporucam!

princesse
27.05.2013 5 z 5

Skvěle napsaná kniha, četla jsem již před lety, ale s chutí jsem si přečetla znovu. Rozhodně doporučuji, stojí za přečtení. Úžasně čtivá a dozvíte se spoustu historických událostí nebo si je přinejmenším oživíte.

zamiokula
22.02.2013

u této knihy jsem očekávala romantiku a byla překvapená barvitým dějem,a spoustou zajímavých věcí které jsem se jen jako by mimochodem dozvěděla...a i slzičky se mi v koutcích očí objevily...moc pěkné a mohu opravdu vřele doporučit!

modranka
21.09.2012 5 z 5

Je to príbeh 55 ročného muža, ktorý v jednom momente stojí tvárou k smrti. Vtedy si uvedomí, čo mu život dal a čo vzal. Je to prierez jeho životom od útleho detstva. Tomu sa venuje takmer celá prvá polovica knihy. Je to pohľad cez postavy matky, cez tri manželky, milenku aj dcéru. V podstate mi Maxima bolo ľúto. Mal všetko, úspech, peniaze moc, ale nedokázal si udržať jedinú ženu, ktorú skutočne miloval. Kniha sa veľmi dobre čítala.
Ak hľadáte sladkú romantiku, tú v tejto knihe nenájdete, ak hľadáte reálny pohľad na svet, na 2. WW, na život židovských rodín po vojne, na úspech aj prehry, tak toto je tá pravá kniha pre vás.

mariposka
05.06.2012 5 z 5

Super čtivá romantická oddechovka!