Žena snov

Žena snov https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422297/bmid_zena-snov-VOo-422297.jpg 4 3 2

Odhaľ tajomstvo neodolateľnosti Ženy snov. Staň sa ženou, po ktorej bude chlap túžiť od prvého momentu a už nikdy nebude chcieť inú. Získaj návod, ako sa stať šťastnou a spokojnou ženou s pevnými zásadami a vysokými nárokmi na svojho vysnívaného chlapa počas celého vzťahu. Nauč sa, ako si vážiť samú seba a dať chlapom iba to, čo si zaslúžia.... celý text

Přidat komentář

brunettlibrary
29.09.2021 3 z 5

Knihu jsem si koupila, protože jsem dlouho sledovala na Instagramu autora. Je hezká, ale přijde mi, že z lásky je už moc dělaná racionální věc. Ano, na chvíli to zalepí vaše myšlenky typu "Proč zrovna já nemám kluka?" "Co dělám špatně?" ale láska není věda, je to cit, který neovládneme. Uchovejme mu tuto podstatu.

sarkaditt
08.11.2020 5 z 5

Autora knihy jsem celkem dlouho sledovala na instagramu, velmi jsem se ztotožnovala s jeho názory. V podstatě říkal to, co já už pár let říkám svým nešťastným kamarádkám :)) Proto jsem knihu koupila, říkala jsem si, že si ji přečtu, abych tedy přesně věděla, co v ní je a pak ji budu půjčovat dál. Přece jen je dobře vidět ty názory i od někoho jiného :)
Kniha je podle mě až zbytečně natahovaná často se opakujicimi texty, které mě vysloveně otravovaly ("Chceš i ty svého vysněného chlapa? Cti dál!" a tak podobně), naopak to v mých očích knihu dělá trochu lacinou...
Mám ráda fakta, toto mi přišlo jak z teleshopingu.
Názory autora na vztahy mám opravdu ráda, nicméně lépe se mi poslouchá v jeho krátkých videích, s knihou se úplně neztotoznuji (spíše kvůli provedení, názory tam jsou stále stejné).


Autorovy další knížky

2016  56%Príťažlivosť
2019  80%Žena snov
2018  80%Aj ja som CHLAP 2.0
2017  100%Ako ju získať
2020  %Šťastná vo vzťahu

Kniha Žena snov je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x