Zen a hotovo

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Podtitul: Zcela jednoduchý systém osobní produktivity. Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD). Lze jej zvládnout mnohem snadněji než nástrahy jiných komplexních systémů. Babauta rozvíjí ty nejlepší triky z metody GTD Davida Allena i návyků Stephena Coveyho a vytváří tak unikátně komprimovaný celek. Knihu přečtete za dva večery, ale může změnit celý váš život....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61794/zen-a-hotovo-zcela-jednoduchy-system-osobni-produktivity-61794.jpg 3.380
Žánr:

31.12.2022

Inspirativní kniha.

Terezz1
29.11.2021odpad!

Tohle se opravdu nepovedlo, lituji, že jsem si nepřečetla komentáře, než jsem si knihu koupila. Kniha je velmi krátká, ale stejně jsou na každé třetí stránce jen citace, následované další prázdnou stranou... A tam kde text je, pouze opakuje myšlenky jiných bez další přidané hodnoty.

Mothermoth
23.03.2021

Velmi praktická jednohubka pro ty, kdo nejsou připraveni číst mnohastánkové bichle. Dobře uchopitelné.

PietroGrencik
13.03.2021

Na túto tému odporúčam skôr Atomic Habits, alebo Konec Prokrastinace.
Kniha ale nie je zlá...
Mal som ju z knižnice.

Masox
13.08.2020odpad!

Naprostá absence zkušenosti, inspirace, užitečnosti ...

BookMoth472
29.06.2020

Nepříliš povedený "výtah" z jiných knih o seberozvoji a produktivitě, který nemá naprosto nic společného s pojmem Zen. Kromě zavádějícího názvu kniha nepřichází s ničím novým. Přestože hovoří o snaze zjednodušit a vylepšit originální publikace, na které navazuje, nemá ve srovnání se zdroji zdaleka takovou přidanou hodnotu.

Pistácie
13.06.2019

Ne tohle ne. Přišlo mi, že se autor pořád motá v kruhu a opakuje dokola to samé. A odkazuje na Davida Allena. Chápu, že neustále omila, abychom si je nepletli a neměli pocit, že ho kopíruje. Ale přijde mi to na jedno brdo. Nic nového mi to bohužel nedalo.

HaltěvS
28.04.2019

Zen to Done je stručná kniha pro ty, kdo hledají jednoduchý návod pro lepší organizaci svého času. Dá vám tipy, jak si srovnat a vybrat z úkolů to, co skutečně povede k vašemu cíli. A jestli nějaký máte, rádi byste k němu došli, že?
Jsou to jednoduché rady, nečekejte žádné extrémně novátorské myšlenky. Některé tipy vám možná jen připomenou, že to co děláte, funguje i jiným. Najdete ale určitě i nové podněty pro lepší organizaci.
Jste-li skvěle organizovaný člověk, nejspíš takovou knihu ani nehledáte. Máte-li ale plnou hlavu úkolů a svazuje vás, co dělat dřív, abyste všechno co musíte a chcete stihli, zkuste ji. Pomůže vám uvolnit hlavu na soustředění na práci a tvoření, místo přemýšlení, co všechno musíte kdy udělat. Řiďte svůj čas na práci sami a nenechte se řídit podněty z okolí. Uvidíte, co vše pak stihnete.