Země před dinosaury

Země před dinosaury https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108368/bmid_zeme-pred-dinosaury-5zx-108368.jpg 5 8 2

Fascinující pohled do minulosti naší planety odkrývá svět živočichů, kteří žili dávno před nejznámějšími pravěkými zvířaty – dinosaury v knize Země před dinosaury. Kniha s množstvím jedinečných ilustrací přibližuje život na Zemi před 370 miliony let, kdy se objevila první čtyřnohá zvířata, až do období největšího rozšíření dinosaurů před 200 miliony let.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:

La terre avant les dinosaures , 2009


více info...

Přidat komentář

fvalek
26.04.2017 5 z 5

Jedna z mála knih zabývající se čistě jen obdobím Prvohor, což je ale mé nejoblíbenější pravěké období (dinosauři ať se jdou vycpat). Ilustrace jsou naprosto strhující. Množství informací je fantastické na to, že z téhle doby existuje jen pár zkamenělin, ale přesto objektivní a ověřené. Kniha se čte příjemně, pro zasvěcence je naprosto úžasná, ale i pro nováčky ve světě prehistorie je strhující. Opravdu obrovské množství nových informací, skvělá kniha :)

nicandra
21.04.2012 5 z 5

Nejsem žádný paleontolog - odborník, ale tuhle knihu jsem si opravdu užila. Jazyk příjemný, téma zajímavé, ilustrace nádherné (jen ten jeden jedovatý osten - nikdy nepochopím, jak z těch pár nalezených kůstek dokážou odhadnout, jak ta potvora byla veliká...).


Štítky knihy

paleontologie

Autorovy knížky

Sébastien Steyer
francouzská
2011  100%Země před dinosaury