Zeleninová zahrádka

Roman Pavela

Napsal Roman Pavela s předmluvou Filipa Čapky. Vždy jste chtěli svá vypěstovaná rajčata, ale nevíte, jak na to? Anebo nějaké záhonky máte, ale květák neroste, cukety od květu zahnívají a brambory jsou flekaté? A možná už pár let pěstujete i hrdě konzumujete vlastní zeleninu, ale stejně byste se chtěli leccos přiučit. Pro všechny zmíněné případy je tu kniha Zeleninová zahrádka polopatě, která vás od A do Z provede vším potřebným. Naučíte se zakládat záhony, sázet zeleninu, udržovat kompost, připravovat správná hnojiva i postřiky, a to hezky přírodně a bez chemie. A ještě se dozvíte, které odrůdy jsou nejoblíbenější, odkud k nám která zelenina přišla a třeba jak moc jsme mrkvosoběstační. Jílovitá půda, dřepčíci, mšice ani nedostatek živin vám už úrodu nepokazí. Publikace vychází z oblíbeného pořadu Polopatě, autorem je Roman Pavela, známý český botanik a vědec z Výzkumného ústavu rostlinné výroby, spoluautorem herec a moderátor pořadu Filip Čapka.... celý text

Komentáře knihy Zeleninová zahrádka

Cinik
23.08.2023

Dobře uspořádaná příručka pro začínající zahrádkáře.

jprst
16.11.2022

Typická publikace, jakých vychází pro začínající zahrádkáře celá řada. Pro ty pokročilejší je jen souborem osvědčených a vyzkoušených poznatků a informací, pro ně nepřináší téměř nic, v čem by nebyl schopen poradit jen trochu zkušenější zahrádkář.

3nitka
10.10.2022

Autor vysvetľuje všetko pekne od začiatku. Ako založiť záhony, kde ich založiť, čo vyžadujú, jednotlivé trate, ktorá zelenina sa má rada s inou a ktorú nevysadiť blízko.. Pre začínajúceho záhradkára pekne polopate popísané.
Už aby bola jar!!!!!
Vrelo odporúčam.
Ďakujem K.

Elea
22.06.2022

Základní informace pro začínající zahrádkáře.

katka134
19.03.2022

Moc hezky zpracovaná knížka o zahradničení.
Už jen samotné fotografie zeleniny lákají, hned se do toho pustit.

Greenfingers
06.12.2021

Rozsahem nevelká, přesto praktickými informacemi doslova nabitá kniha o (bio)zahradničení. Jsou tam věci, které již řadu let s úspěchem aplikuji na své zahrádce.
Ideální zejména pro začínající zahrádkáře.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: