Zbožňuju Havaj

Zbožňuju Havaj https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439193/bmid_zboznuju-havaj-1KI-439193.jpg 3 37 9

Zbožňuju série

< 8. díl

Když utíkáte před životní realitou, je jenom jedno místo, kam jet… Vítejte na Havaji – kde se podávají tropické koktejly a nikdo nezná vaše tajemství… Když nejlepší kamarádka Jenny pozve Angelu, ať se připojí k výletu na Havaj pro lidi od tisku, tři dny sluníčka, moře a spánku se zdají být dokonalým lékem na život ve zběsilém tempu. Angela má v prestižní nové práci předvést, že zvládá vše – zaměstnání, dítě, manžela. Ale má-li být takový život snem, je připravena se probudit. Pár dní na pláži je tím, co potřebuje – jenže pak se projeví Angelin neochvějný talent dostat se do průšvihu. A tentokrát ji – a její kamarádky – nedostanou z nesnází ani nejkrásnější pláže, blankytné nebe a koktejly Daiquiri…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , BB art
Originální název:

I Heart Hawaii , 2019


více info...

Přidat komentář

Kory98
12.12.2023 4 z 5

Už šest dílů Angela Clarková "zbožňuje" a pomalu, ale jistě jsem ji trochu začala zbožňovat i já, i když je na můj vkus pořád dost kontroverzní. Pořád se jí sice dějí nepředstavitelné věci, ale už se s tím tak nějak smířila a naučila se s tím žít. Mateřství ji uklidnilo a hlavně zjistila, že nejdůležitější na světě je rodina, láska a přátelství. A o tom je nakonec celá tato knižní série. Nepatří sice k mým TOP, ale přesto jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

Fzuzik
07.03.2021 2 z 5

Celou sérii "zbožňuju" jsem četla s nadšením a mrzelo mě, když jsem přečetla tehdy poslední dostupnou knihu. O to víc jsem byla nadšená, když jsem zjistila, že se chystá pokračování. Když se mi knížka konečně dostala do rukou, vrhla jsem se na čtení.
O to větší pro mě bylo zklamání, když jsem postupně otáčela přečtené stránky.
Děj byl velice povrchový. Většina postav, z předchozích knih, umístěné na jedno místo. Ve finále, jsem se nedozvěděla v dějí nic zajímavého, jen rychlý popis pobytu na Havaji. Za mě nejslabší dílo a osobně si myslím, že už by nebylo dobré vydávat na toto téma další knihu.


Ennie
21.01.2021 4 z 5

Ze začátku jsem se trochu obávala, že už to nebude ono, že se tohle téma už trochu vyždímalo...ale jsem spokojená :). Dokonce bych si uměla představit i další díl. Prostě příjemná oddechovka, doporučuji i těm, kteří úplně nemusí romantické oddechovky..protože zde romantika téměř není. Je to příjemné a zábavné čtení, prim hrají přátelství a ztřeštěné příhody.

Jen mě zamrzlo, že konec nebyl víc rozvinutý...dalo by se přidat ještě pár zajímavých stran!

kikies
20.07.2020 2 z 5

Lehké, čtivé a vtipné, ale takhle ke konci série už mám pocit, že už je tohle téma vyždímané úplně nadoraz. Ano, pořád je to ta ztřeštěná Angela se střelenými kamarádkami, které řeší především značky, ale postupně u mě převládala spíš zoufalá snaha najít u hrdinky (nebo možná spíše u autorky) nějaký posun, vývoj.... Kdyby mi bylo 20 a přečetla bych všechny díly najednou během jednoho léta, asi by mi to nevadilo, ale zestárla jsem spolu s hrdinkou a bohužel mi začíná vadit přemíra povrchnosti, nezodpovědnosti a bezduchosti.

Majka1979
20.07.2020 5 z 5

Pre mňa to bolo príjemné letné čítanie, zasmiala som sa a od začiatku do konca ma kniha bavila, určite vôbec neľutujem, že som ju čítala a vrelo odporúčam tomu, kto má rád romantiku, lásku a zábavu, pretože s partiou kočiek si to určite užijete :) Určite si od autorky rada ešte prečítam aj iné knihy, toto bola prvá, čo som od nej čítala a nesklamala ma :)

Tebby
02.06.2020 4 z 5

Z mého pohledu bohužel nejslabší díl. Autorku miluju, ale chvílemi jsem si říkala "Proboha proč?". Naštěstí to ale vždy nějak zachránila. 3,75*

Arianne
04.05.2020 3 z 5

Pořád je to zábavné, čím dál více ztřeštěné a čím dál víc naprosto mimo realitu. Ale čtení hezky odsýpá a zřejmě už bude kniha opravdu poslední. Více bych možná ocenila vydání těch dvou knih, na které se v Čechách nějak nedostalo.

Gallaxy
02.05.2020 4 z 5

Jako vždy jsem se velmi rychle začetla, ale konec mě tentokrát zklamal- nebudu prozrazovat ;-)

Každopádně jsem se několikrát nahlas zasmála.

Pípasek
23.04.2020 5 z 5

Velmi příjemná oddechovka, ovšem žádná červená knihovna.
Průšvihy, zklamání ale i štěstí , které může potkat každého. Bohužel až na tu, pro většinu nedostupnou, nádhernou Havaj.