Zázraky otce Pia

Zázraky otce Pia https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422680/bmid_zazraky-patra-pia-TS0-422680.jpg 4 11 4

Otec Pio z Pietrelciny (1887 - 1968) je jednou z nejoblíbenějších světeckých postav 20. století. Víme, že po celých padesát let nosil viditelná stigmata (rány Kristovy), měl dar prorokování, bilokace, vhledu do lidských srdcí, dar uzdravování a osvobozování. Byl to velký přímluvce všech trpících před Boží tváří a mistr duchovního boje. Jeho poslání zjevně neskončilo dnem jeho odchodu k Pánu, ba právě naopak: Do Pietrelciny neustále přicházejí nová a nová svědectví o milostech obdržených na jeho přímluvu, ať už jde o zázračná uzdravení, obrácení či jiné Boží zásahy.... celý text

Duchovní literatura Náboženství Biografie a memoáry
Vydáno: , Doron
Originální název:

I miracoli di Padre Pio , 1993


více info...

Přidat komentář

martunka
23.08.2022 5 z 5

Úžasná kniha. Myslím, že tahle kniha je zatím ta nejlepší, kterou jsem o sv. otci Piovi četla.

Jana512
26.01.2021 5 z 5

O. Pio pomáhal lidem získat zdraví a pomáhal v nejrůznějších životních situacích - jak to zachycuje tato kniha. On sám ve svém životě zakusil obrovské fyzické i duchovní utrpení. Ve spojení s Kristem kráčel touto cestou s láskyplnou trpělivostí a vydaností. Trpělivé nesení vlastního utrpení z něj udělalo člověka s velikým pochopením pro každého trpícího člověka a mocného přímluvce u Boha.


Kerolka_P.
12.10.2020 3 z 5

Pro otce Pia mám velkou slabost a hltám každou knihu o tomto světci. Sympatické mi bylo nadšení autora, které je zřejmé z každého listu. Nicméně jednotlivé příběhy (logicky) působily zkratkovitým dojmem - rozumím, že nechtěl a co do rozsahu zřejmě ani nemohl zabředat do detailů - nicméně se domnívám, že to zvolené množství velmi stručných příběhů o zázracích může být až na škodu. Rozhodně bych člověku, který otce Pia nezná, spíše doporučila knihu od G. Amortha, která dává více (a z mého pohledu možná méně senzačně) nahlédnout do spirituality a osobnosti otce Pia.

archandelka
05.05.2019 4 z 5

Je důležité číst si životopisy těch, kteří jsou svatí, o to více, když žili v nedávné době. O Páterovi Piovi jsem nevěděla skoro nic. A tato kniha mi poskytla poměrně dobrý vhled do jeho života a do zázraků, které s ním byly spojeny. I když se to ne vždy četlo lehce, protože některé věci se dost opakovaly. Není pochyb o tom, že to byl dobrý muž, který velmi trpěl, a který mnoha lidem velmi pomohl. A Bohu díky za to. Ale i přesto jsem si k němu vztah tak nějak nenašla.

Štítky knihy

náboženství katolická církev světci

Autorovy další knížky

Renzo Allegri
italská, 1934
2002  100%Matka chudých
2015  89%Zázraky Pátra Pia