Zázračná síla

Zázračná síla https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111167/zazracna-sila-111167.jpg 5 3 1

Doktor Carter se snaží pomocí svého vynálezu Genoskopu, jenž dokáže rozluštit genetický program člověka, zachránit život své dcerce, která zdědila nevyléčitelnou mozkovou chorobu. K její záchraně potřebuje ovšem geny Ježíše Krista, a ty mu může poskytnout jen tajemné Bratrstvo Druhého příchodu. Současně musí Carter prchat před neznámým vrahem, který mu usiluje o život. Napínavý děj se stále stupňuje a vrcholí nečekaným rozuzlením.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Talpress
Originální název:

The Miracle Strain , 1997


více info...

Přidat komentář

LenysekC
30.12.2020 5 z 5

Kdysi jsem od něj četla Lucifer's Code v angličtině. Byla to první angl. knížka, která mě tak chytla, že jsem to nevzdala a dočetla ji až do konce. Takže když se mi teď dostala do ruky Zázračná síla, neváhala jsem.
Kniha má vše, co má tenhle žánr mít. Jako holka bych samozřejmě přidala nějakou milostnou linku, ale nevadí, že tam není. Jsem hlavně moc ráda, že to nesklouzlo do "spasíme celý svět a všichni se budou mít dobře." Smrt je přirozená součást života, ačkoli se to snažíme všemožně popírat a přečůrávat. A aby mohlo být dobro, musí být i zlo.
Napínavé, čtivé, a pro člověka, co se trochu vyzná v genetice, asi o to přitažlivější, protože autor si opět nastudoval všechny podklady do velkých podrobností.

Autorovy další knížky

Michael Cordy
anglická, 1962
2019  81%Ďáblovo písmo
2000  100%Zázračná síla

Kniha Zázračná síla je v

Právě čtených1x
Přečtených4x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x