Záměna

Záměna https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389334/mid_zamena-ZHj-389334.jpg 2 6 2

Rasťa Ivanovič je prototypem úspěšného člověka dnešní doby – kreativní ředitel reklamní agentury, kterou vlastní spolu se svým kamarádem Igorem. Oba si užívají konzumní společnost plnými doušky – hlavně ženám neumějí a ani nechtějí odolat. Igor je ženatý, ale Rasťovi ztroskotá kvůli jeho vášni každá známost. Poslední ztráta ho však srazí na kolena. Když od něho odejde Rebeka, uvědomí si, oč – a o koho – přišel. Začíná se tak odvíjet příběh, ve kterém se retrospektivně a bolestně odrážejí všechny Rasťovy předešlé vztahy a činy, které se podepsaly na formování jeho osobnosti. Při hledání svého ztraceného Já zažije mnoho dobrodružství, bohatých na prudké zvraty a nečekaná překvapení.... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Zámena , 2017


více info...

Přidat komentář

čef
11.12.2021 2 z 5

Na tuhle knihu vypsal určitě papež nějakou tu dotaci. Příběh je to dosti triviální, zanesený spoustou smetí a i když je založen na sexuálních radovánkách ani v tom není nic extra. Buď jsem to nepochopil, nebo je to blábol.

Pralinka1910
15.01.2020 odpad!

Knížka patří mezi největší propadaky, které jsem kdy cetla. Autor je špatný vypravěč, příběh hloupý, hlavní hrdina je popisován především skrze své bývalé partnerky a sexuální zážitky. Škoda času. Jediná pozitivní věc - první kapitola začíná zájmenem - hodí se do letošní výzvy.


Štítky knihy

láska

Autorovy knížky

Roman Čerňanský
slovenská, 1982
2018  37%Záměna