Začnite behať

Začnite behať https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184084/bmid_zacnite-behat-184084.jpg 4 21 5

Beh je najobľúbenejšia forma cvičenia na svete a počet ľudí, ktorí sa zúčastňujú na bežeckých podujatiach, každým rokom stúpa. Kniha Začnite behať od renomovaného britského trénera Matta Robertsa obsahuje základné informácie o – správnej technike behu, – stanovení si cieľov, – udržaní motivácie a – chuti do tréningového procesu. Začínajúcim bežcom poskytne inšpiráciu, poradí, ako sa vyrovnať s únavou a zraneniami, skúsenejším, ako si zlepšiť výkonnosť. Približuje všetky typy bežeckých podujatí, obsahuje tipy na zdravú výživu, ako aj rady pri nákupe bežeckých topánok, odevov či najnovších výdobytkov techniky.... celý text

Literatura naučná Sport
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Get Running


více info...

Přidat komentář

v.mojzesova
27.04.2018 4 z 5

Kniha je skvělá, jediné co bych jí vytkla, že je to kniha pro začátečníky a je tam příliš mnoho profesionálních pojmů, které začátečníci nemusejí znát. Občas to dělá problém i mně jako závodnímu běžci, ale je pravda, že jsem se nikdy moc nezajímala o taktiku a nevyhledávala informace.

bacouch
25.05.2016

Problémem této knihy je název. Začni běhat evokuje, že je určena někomu, kdo dosud neběhá. Ale tak tomu není. Nedokážu si např. představit, že bych z naprostého neběžce absolvovala první den 20 minutový běh... Ale je tu spousta hezkých fotografií.


DCKH
03.12.2015 2 z 5

Kniha je velmi kvalitní,z odkazem na neužitečnost se neztotožnuji,Autor má osobní zkušenosti s vrcholovým sportem spíše prodloužil číst o motivaci a prevenci proti zranění,případně o volbě hudby a doplnků.Myslím si že běhat by měl přinejmenším každý kdo neprovozuje jiné sporty.

Pistácie
04.04.2015 5 z 5

Je to spíš kniha pro ty, kteří se běhu chtějí věnovat naplno a nejlépe xkrát týdně. Jsou zde plány od 5km a výš. Ale i tak mi kniha dala spoustu nového pohledu, názorů na běh a zajímavého čtení.

IvcaK98
09.03.2015 4 z 5

Některé části jsou opravdu zbytečné, ale v pár věcech mi knížka hodně pomohla, takže 4 hvězdy jsou jasné! :-)