Záblesk duše

Záblesk duše https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121699/zablesk-duse-121699.jpg 3 6 2

Psychologicko-vedeckofantastický román s detektívnou zápletkou podáva napínavý príbeh hobojistu Brynjara, skvelého hudobníka, ale v súkromí osamelého bežca. Náhoda mu prihrá byzantský notový záznam, ktorý sa pokúša spracovať do novej melodie.Jej počúvanie je zvláštnym sugestívnym zážitkom. Po jeho záhadnej smrti kazetu zdedí novinárka Sandra..... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Scintilla Selenfunke , 1987


více info...

Přidat komentář

freejazz
22.02.2018 5 z 5

nuž, synu, som rád, že ťa práve táto kniha zaujala. keď som ju dostal do ruky, netušil som, čo je to zač. dlho som odkladal chvíľu, keď sa do nej pustím - stále bolo čo robiť - napríklad si bol malý a mal si milión otázok:). ale keď som sa do nej konečne zahryzol, dostal som bombu medzi oči, vyrazila mi dekel, jednoducho som sa cítil ako po dobrom matroši, hoci som sa s ním nikdy nedostal do kontaktu.
rád by som si ju prečítal po rokoch znovu, či ešte tak zapôsobí. len ju neviem nikde zohnať... musím zadať úlohu môjmu antikvárnikovi:)

1987
21.02.2018 5 z 5

Krasna kniha. Venujte jej pozornost a cas. Idealne, ked na vas po jej docitani spadnu styridsiatky teploty - halucinacie potom mozu byt prenadherne.


Autorovy knížky

Hubert Mania
německá, 1954
1991  63%Záblesk duše