Za živým plotem

Za živým plotem https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520018/za-zivym-plotem6dnd64-1qG-.webp 5 2 2

Dva bratři… a každý je jiný. Jeden chytrý, zákeřný a zbabělý. Druhý pohledný, obratný a tak trošku lump. Adam před lety nastoupil na vojnu, když byla ještě povinná. Byl rád, že na nějakou dobu odešel z domu, kde mu bratr Igor od malička promyšleně ubližoval. Doufal, že se mezitím situace změní, ale náhle zjistil že na něj rodiče zanevřeli, aniž by tušil proč. Na jeho dopisy mu odpovídali, že už není jejich synem, ať je nechá na pokoji a neopovažuje se přijet. Musel si zařídit život sám, po svém a v jiném prostředí. O tom, že mu zemřela matka, se dověděl až za půl roku. Otec, přestože se s ním nechtěl stýkat, očekával, že přijede aspoň na pohřeb, a když se tak nestalo, zatvrdil se vůči němu ještě víc. Ale náhle ho volá domů. Proč?... celý text

Přidat komentář

sajanka
14.12.2023 5 z 5

Příběh poukazuje na alarmující skutečnosti, které se bohužel dějí častěji, než bychom si mysleli. Ostatně čím dál víc se dovídáme o různých psychopatických osobnostech. Bohužel se spousta lidí nedokáže manipulaci bránit.

Marie60
02.12.2023 5 z 5

Ačkoli thrillery nejsou má parketa, tento příběh jsem četla bez dechu od začátku až do konce. Je to výborný psychologický román, prodchnutý napětím a zlem.