World of Warcraft: Kniha druhá

World of Warcraft: Kniha druhá https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179375/bmid_world-of-warcraft-2-179375.jpg 4 47 7

Word of Warcraft série

< 2. díl >

Druhý díl fantasy ságy ze světa herního megahitu. Druhý World of Warcraft a s ním finále první části velkého souboje! Když si dva muži činí nárok na jeden trůn, může v království zavládnout mír? Válečník Lo'Gosh sdílí podobu i vzpomínky s králem Varianem Wrynnem, ale pro dva muže není na trůnu dost místa. Lo'Gosh naštěstí už není odkázán jen na pomoc svých přátel Brolla a Valeery - se svými novými spojenci, mezi něž počítá například trpaslíka Thargase Anvilmara, se odhodlaně vydává vyrvat korunu z rukou podlého podvodníka. Je však Varian skutečně jeho nepřítelem?... celý text

Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

World of Warcraft: Volume 2 , 2009


více info...

Přidat komentář

Waldhans
25.03.2022 5 z 5

Kresba i děj top, super pokračování.

Luigi1
27.03.2021 3 z 5

Jak jsam psal kresba ušla,ale děj no nic moc.


KubaHanzelin
26.12.2018 4 z 5

Kvalita zůstává jako u prvního dílu :)

Wojta777
20.01.2018 5 z 5

Můj druhý výlet do světa WoW a byl zase skvělý. Krásná pestrost barev a detaily, které jsou úžasné. Děj se odehrává hned po jedničce, takže bych doporučoval to číst za sebou. Tentokrát se Lo'Gosh vydává najít falešného krále, ale co když král není falešný? To sami zjistíte.
Skvělý druhý díl série WoW.
Na 100% doporučuji.

Cryptkeeper
25.09.2017 3 z 5

Celkem pěkné grafické zpracování. Příběh ale takový nemastný,neslaný. Tohle mě bohužel moc nezaujalo;)

OldaB
06.04.2014 4 z 5

O něco slabší než první díl. To vyřešení s těmi dvojníky trochu pokulhává, také kresba mi tolik nesedla. Přesto pořád hodně slušné fantasy.

Ardein
11.02.2014 5 z 5

Pokračování komiksové série o hrdinech Azerothu. V prvním díle jsme měli možnost sledovat příběh krále lidského města Stormwindu, který v tomto komiksu pokračuje a končí. Nechybí zde staří známí z prvního dílu Broll a Valeera. Zatímco v prvním dílu se pral se svými vnitřními démony Broll, ve druhém se musí poprat se svojí touhou po magii Valeera. Prim ale samozřejmě hraje příběh LoGoshe, který už ví kdo a co je a jde si tvrdě pro odplatu. Všechno ale může být jinak, než se na první pohled zdá! Každopádně LoGoshovi jde někdo po krku, ale ten se naštěstí může spolehnout i na nové spojence. Příběh plný temných sil a přátelství člověka vtáhne a vyplivne až na konci. Vytknul bych akorát kresbu. Zatímco první díl nakreslil celý Ludo Lullabi, ve druhém dílu se kreslířů vystřídalo víc a hlavně ke konci na postavě králova syna Anduina to přímo bije do očí. Jednou je to malý hubený klučík a na druhé stránce je to urostlý mladík, co má ramena skoro jako tatík. Tato skutečnost mi přišla velmi nepříjemná a rušivá.

Za střídání kreslířů a nafukovacího Anduina strhávám jinak perfektnímu komiksu jednu hvězdu.

Štítky knihy

komiksy WarCraft herní adaptace

Autoři knihy

Walter Simonson
americká, 1946
Ludovic Mouliere
francouzská

Kniha World of Warcraft: Kniha druhá je v

Právě čtených1x
Přečtených66x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce32x
Chystám se číst6x
Chci si koupit10x
dalších seznamech3x