Oko za oko

Oko za oko https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455370/bmid_oko-za-oko-i9e-455370.jpg 4 110 26

Obhájkyně Brynn Holloranová se mezi policajty, zločinci a advokáty cítí jako ryba ve vodě. Dobře vypadající mladá právnička dokáže svým břitkým humorem a kousavými poznámkami v soudní síni vzbuzovat respekt. Svou práci miluje a všichni vědí, že není radno brát ji na lehkou váhu, avšak její osobní život je kapitola sama pro sebe. Bývalý přítel Adam se chystá oženit a Brynn raději tráví veškerý svůj volný čas studováním soudních spisů. Když se ale z vězení podaří uprchnout zákeřnému sériovému vrahovi, kterého kdysi sama pomohla dostat za mříže, jedno je jisté: Brynn se rázem ocitla ve smrtelném nebezpečí. Krvavý hon za pomstou právě začíná… Brynnin zaměstnavatel je na ostří nože s dallaskou policií, a tak se musí s požadavkem na ochranu svých obhájců obrátit na soukromou firmu. Tvrdohlavá právnička se ale nedokáže smířit s představou, že ji bude na každém kroku sledovat houf bodyguardů. Načasování nemohlo být horší. Brynn řeší nejdůležitější případ své kariéry a odmítá dělat ústupky i za cenu ohrožení vlastního bezpečí. Agent Erik Morgan také není příliš nadšený z přiděleného úkolu. Brynn mu nedává spát, přitahuje ho, takže ji nedokáže spustit z očí, a narušuje tím jeho koncentraci. Oba si ale záhy uvědomí, že smrtelné ohrožení je víc než reálné a že nelítostný nepřítel dokáže proklouznout nečekaně blízko.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

Desperate Girls , 2018


více info...

Přidat komentář

Fidibus
22.02.2023 4 z 5

Napínavá detektivka s erotickým nábojem aneb když hledáte toho, kdo vraždí kolegy a přitom vám do života vtrhnou bodyguardi. Advokátní prostředí bylo autentické, hlavní hrdinka Bryn si žila svým životem a docela dlouho jí trvalo, než pochopila, že je opravdu v nebezpečí. Nakonec však pachatele odhalila ona. No, bodyguard Eric to neměl lehké, zvlášť když si spolu začali. Doporučuji.

Jaruš7
08.11.2022 5 z 5

Perfektní.
Další autorka na TOP, co dokáže vyladit příběh i pointu k pocitu spokojenosti z četby.
Jak se píše, výše. Jako (úhořovitá) ryba ve vodě.

Citace:"Práce je skvělá". Potřásla hlavou. "Jen ten zbytek mého života je v troskách."

Superčtivo.


moma08
22.08.2022 4 z 5

Od knihy jsem dostala přesně to, co jsem očekávala.
Byla to dobrá oddechovka, kde nechyběla ani menší detektivní zápletka, ani romantika a dokonce tam bylo trošku erotiky.
Přečteno během pár chvil a ani mi nevadilo, že to nebylo nic originálního.
Do deštného počasí ideál.

kneslova
18.06.2022 4 z 5

Velmi příjemná kniha, která se dobře čte

TeaPeter
05.06.2022 3 z 5

Zajímavá kniha, ale díky konci bych ji určitě zařadil mezi romány pro ženy. Hlavní hrdinka byla na zabití a jen zázrakem a snahou druhých k tomu nedošlo. Jak už tady někdo psal, tak se s ničím nepárala - takový Brouk Pytlík v sukni - všechno věděla nejlíp a ostatní aby to zachraňovali včetně ní samotné. Alespoň že pachatel byl překvapením.

Allla9
27.05.2022 5 z 5

Nezbývá mi, než konstatovat, že jsem si našla novou autorku, od které budu číst vše, co od ní vyjde.

Ralemo
03.04.2022 5 z 5

Velice povedená kniha. Příběh mě vážně bavil. Brynn byla zajímavá postava, šla si za tím co chtěla, s nikým se nepárala. Eric byl miláček na první pohled, tvrďák, fešák, který by se pro Brynn rozkrájel. Kniha se četla sama, nešlo se odtrhnout.

Shanib
11.02.2022 4 z 5

Takhle protivnou hlavní hrdinku jsem dlouho neviděla. V 70% procentech dialogu na někoho štěkala. Vlastně tak úplně nechápu, co na ní Eric viděl. Ten byl totiž narozdíl od ní sympatický a poměrně charismatický. Spolu s několika vedlejšími postavami to dost zachraňoval…vlastně doslova :D Kniha se mi ale líbila. Bylo tam pár divných věcí, jako třeba že vyšlou vrtulník s infračervenými senzory, aby našli pachatele, přitom se ale děj odehrává ve městě, kde je x tisíce dalších lidí. Nebo příliš časté užívání citoslovcí. No budiž. Příběh měl ale skvělý spád, takže se člověk ani na chvíli nenudil a mám ráda kombinaci krimi a romantiky. Líbilo by se mi i pokračování, kde by byl hlavní postavou Jeremy.

lucie3944
22.05.2021 4 z 5

Neznámá spisovatelka od které jsem nic nečekala. Člověk trochu ví, co ho čeká, zápletky tohoto typu knih jsou pořád stejné. A přece, dočetla jsem s chutí a kdyby vyšla ještě nějaká kniha od této autorky, ráda si ji přečtu.

barb_B
18.03.2021 3 z 5

Nevím. Hlavní hrdinka mě občas vytáčela s tím, že ona nepotřebuje až takovou ochranu atd. Kdyby se to dělo ve skutečnosti, asi by tak nebojácná nebyla. Tady mohla autorka ubrat a nedělat z ní až takovýho nebojsu. To mě tam dost rušilo a lezla mi tím na nervy. Ale jinak se to jakštakš dalo...

Tweety0207
16.03.2021 4 z 5

Žáner je síce predvídateľný, ale autorka ho zvládla skvelé. Bola to taká oddychovka. Hoci popis naznačuje akčnejšie prostredie. Postavy boli zaujímavé, na môj vkus trochu dokonalá romantická linka. Určite siahnem aj po ďalšej knihe od tejto autorky.

Zdenas5
26.02.2021 3 z 5

Právě jsem dočetla Noru Roberts a tato kniha mi ji velmi připomněla. Příjemná oddechovka s předvídatelnou romantickou linkou i celkem napínavou detektivní zápletkou. Je dost čtivá, i když hlubokou stopu ve mně nezanechává.

RADOST
03.01.2021 4 z 5

V této knize je vše. Napětí, chyby z minulosti, msta, neodhalený pachatel, láska. Příběh jako celek se sice docela dobře čte, ale působí podbízivě. S cílem zaujmout všechny čtenáře bez ohledu na jejich preference. Já bych se například obešla bez té milostné linky.

petusska01
02.11.2020 4 z 5

Naozaj mi styl pisania pripominal Julie James a tu som si velmi oblubila. Aj tento pribeh sa mi pacil. Sice Erik bol taky velmi tichy, neprejavil snad ani trochu humoru ale tak zase bol velmi vnimavy a pod. Celkovo aj s tymi napatim a zapletkou, to bolo prijemne prekvapenie. Ak niekto ma rad Julie James, moze siahnut aj po tejto autorke.

janik6969
30.10.2020 5 z 5

nebylo to špatný, jen mi příběh silně připomínal Osobního strážce. Ale bavilo mě to, bylo to čtivé.

Damienronnie
03.10.2020 5 z 5

Výborná

Hella
13.07.2020 2 z 5

Nebaví, ve třetině pořád ještě nebaví.... Už ta hodně nepovedená obálka mi měla napovědět, že součástí příběhu bude vášeň a přitažlivost mezi hrdinkou a strážcem, a to já u detektivek/thrillerů dost nesnáším. Notabene ty "ofuky", kdy se na začátku příběhu zkříží ega obou hrdinů: Musím tě hlídat! Ne, nemusíš a nebudeš!.....No tak tedy spánembohem a dál beze mě.

lusitta05
28.05.2020 4 z 5

Mne sa páčila a veru sa podobá na štýl Julie James. Snáď budú aj ďalšie knihy. Už sa teším.

narisa
23.04.2020 5 z 5

Super pohodové čtení.

Jitulka
17.04.2020 5 z 5

Jednoduchý krimi příběh s milostnou zápletkou, přesto zajímavý a čtivý.