Wang-dang American Thang: Konverzace & kultura

Wang-dang American Thang: Konverzace & kultura https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139066/bmid_wang-dang-american-thang-64f220e16ad1d.png 5 6 1

Tato kniha je určena všem, kdo se učí angličtinu a zajímá se o americkou kulturu. Dozvíte se v ní o Seattlu a Athens, motorkářích a kovbojích, svátcích a slavnostech a mnoho dalších zajímavostí o Americe.

Přidat komentář

Loubooker
21.02.2018 5 z 5

Naprosto uzasna ucebnice a pri tom super cestopis, ci mistopis o USA a take o dvou typkach, kteri se rozhodli ucit anglinu v Cechach... Jiz ten zacatek s charakteristikou a blaznivym rozhlasovym show sidneyho Slanga...proste "vodvaz":-}}.
Spolu s kazetou ma oblibena kniha. Hodne jsem se z ni naucil, pri prvnim poslechu jsem byl mimo, ale pak jsem to asi vzdy nejdrive precet, pak poslech, pak oboji, poctive jsem zastavoval magnetak, kdyz mluvene slovo bylo rychlejsi.. Kdyz jsem byl vice pokrocily, tak jsem to parkrat jen poslouchal...opravdu vyborne. Kdyz porovnam s TV kurzy Family album USA a pak nejaka English...tak Wang Dang je lepsi. Ale asi se to neda srovnavat. Hlavne ve Wang je slyset krasna americka english, tak jak lidi mluvi.
Howgh:-}}, that's all.

Štítky knihy

USA (Spojené státy americké)

Autorovy další knížky

1994  92%Wang-dang americký slang
2002  90%Wang-dang American Thang: Konverzace & kultura
2005  80%Cizinec v cizí zemi / The AmeriCzech Dream
1995  0%Nepravidelná angličtina

Kniha Wang-dang American Thang: Konverzace & kultura je v

Přečtených7x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x