Výlety pro každého po Čechách

Výlety pro každého po Čechách https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473229/mid_vylety-pro-kazdeho-po-cechach-L0a-473229.png 4 5 3

Inspirativní výlety po krásách Čech. Naleznete zde trasy jak pro rodiny s dětmi, tak zdatnější dospělé. Kromě základního popisu je každý výlet doplněn mapou, informacemi o trase, možnostmi občerstvení a odkazuje na kulturní i přírodní zajímavosti. V terénu se můžete nechat vést moderní navigací a trasu si do ní stáhnout prostřednictvím QR-kódu... celý text

Přidat komentář

Maraiser
05.02.2023 2 z 5

Za mne jisté zklamání. Kniha má matoucí název. Koho zajímají turistické výlety, jako mne, tak tuto knihu vynechte. Primárně jde o výlety na kole.

Amneris
09.06.2022 5 z 5

Kniha je skvělou inspirací na výlety po České republice, a to pěšky, s kočárkem nebo na kole. Průvodce obsahuje 73 výletů, u každého z nich je QR kód, který slouží pro naskenování trasy do telefonu. U každého výletu je uvedena délka trasy, celkové převýšení, časová náročnost, pro koho je trasa vhodná, kde je start a cíl, možnosti občerstvení po cestě a charakteristika dané trasy. Dále autor popisuje samotnou trasu a seznamuje se zajímavostmi po cestě. Také uvádí tip, co navštívit a přidává užitečné kontakty v dané lokalitě. Každý výlet je navíc doplněn mnoha fotografiemi. Pokud hledáte tipy na výlety po Čechách, tato kniha je ta pravá :-)


bigbabe
20.10.2021 4 z 5

Velice krásná nová kniha. Po dlouhé době jsem viděla tak dobře zpracovanou knihu o výletech, vč. moderních QR kódů. Ale hlavně, že to jsou výlety opravdu naplánované vč. trasy a také, co se mi líbí, že to jsou většinou okruhy nebo doporučení, jak se dostat zpět třeba vlakem. To u spousty knih tohoto druhu chybí. Prostě jděte a pak se postarejte v pustině o sebe, když auto máte úplně jinde.