Výchova lady Lucindy

Výchova lady Lucindy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47231/mid_vychova-lady-lucindy-v-sazce-je-vse-q7t-47231.jpg 3 100 13

Obsahuje: V sázce je vše -- Výchova lady Lucindy -- Hra na rozkoš -- Muž a žena. Dílo Bertrice Small, Výchova lady Lucindy, pak dalo celému souboru název (nikoliv v originálním vydání - moje pozn.). Vypráví o členech tajného spolku, kteří si říkají Ďáblovi učedníci. Jsou odhodláni udělit hrdé lady Lucindě Harringtonové nezapomenutelnou lekci v poslušnosti. Nebude to však Lucinda, kdo bude žadonit o další kolo... Novela Susan Johnson se jmenuje V sázce je vše. Nemajetná Felicia Greenwoodovávyhraje v kasinu za pomoci vévody z Graftonu sázku na život - přitom jí však nepřijde na mysl, že zároveň obdrží pozvánku do útočiště rozkoše a touhy. Hra na rozkoš je název novely spisovatelky They Devine. Lady Regina Olneyová zjistí, že její dlouholetý přítel vymýšlí plán, jak by odvrátil její pozornost od nechvalně známého hejska. Přísahá mu pomstu a rozehraje hříšně smaslnou hru plnou spalující vášně. Robin Schone je v knize zastoupena novelou Muž a žena. Ovdovělá Megan Phillingsová touží po tom, aby ještě někdy zakusila chuť důvěrných chvilek mezi mužem a ženou. Podaří se jí navázat takový vztah, že pro oba partnery otevře bránu do říše slovy nepopsatelné rozkoše. Svižně napsané příběhy upoutají romantickým a senzitivním pohledem na lásku, její radosti i strasti.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet , Knižní klub
Originální název:

Fascinated , 2000


více info...

Přidat komentář

rampapa
11.07.2022 5 z 5

Krásný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem.

Hospodyňka
08.03.2019 3 z 5

Někdo hledá a najde. Někdo hledá a nenajde. Já nehledala a našla...a to oceňuji. Občas je to jen jedna scéna, jeden odstavec, či jeden závan vůně a ono to přijde.


wendy944
05.12.2018 5 z 5

mě se iibyla celkem bodra odichovka

šmoula423
04.12.2018 5 z 5

ja teda nesouhasim za mně dobre čteni

haWranka
19.08.2018 2 z 5

Tak jsem si říkala, že si přečtu nějakou lechtivou romantiku (už dříve jsem četla knihy jak od B. Small, tak od R. Schone, takže jsem myslela, že vím, do čeho jdu). Dostalo se mi čistokrevného a dost drsného porna! Chvílemi jsem si myslela, že asi nečtu správně! Ale nebylo by fér hodnotit knihu tak úplně jako celek, neboť jde o 4 povídky na sobě nezávislé. Tak postupně: 1. Výchova lady Lucindy - B. Small - Ta paní asi byla sjetá, jinak si neumím vysvětlit, jak mohla takovou nechuťárnu napsat. Erotika v knihách mi nevadí, naopak. Tohle ale nebylo ani dobře napsané, ani vkusné, prostě prvoplánovitě nechutné. Připomnělo mi to Lady Fuckingham... 2. V sázce je vše - S. Johnson - Tuctová romance typu harlequine, na kterou rychle zapomenete. Já už si taky nic moc konkrétního nevybavuje. Jen tu snahu šokovat erotikou. 3. Hra na rozkoš - T. Devine - Opět nic moc chytlavý příběh. Hlavní hrdinka mi byla hodně nesympatická, taková rozmazlená nána. Ale Rozhodně lepší, než dva předchozí literární úlety v knize... 4. Muž a žena - R. Schone - Konečně něco trochu literárně na úrovni! Určitě zajímavé pro všechny, kdo četli knihu Učitel lásky, v této povídce se totiž setkáme s jednou známou postavou. A musím říct, že i když zas ty sexuální popisy byly trochu moc, jinak se mi příběh líbil. Dva zralí lidé, kteří hledají trochu štěstí.
Podtrženo, sečteno, zbytečný počin...

Ajula
10.07.2018 2 z 5

2 hvězdy jen díky poslednímu příběhu od Robin Shone, ostatní mě nijak nenadchly...

Karolína18
03.01.2016 2 z 5

Omlouvám se příznivkyním této knihy, ale já při její čtení cítila jen to, jak mi odumírají mozkové buňky. Nejsem odpůrcem tohoto druhu literatura, to vůbec ne, ale tyto příběhy podle mě nebyly nijak zdařilé. Představovaly pouze směs různých druhů a podob uspokojování, což vlastně bylo především jejich cílem. Pro osamělé nudné dny? Proč ne, ale nečekejte žádnou smysluplnou četbu, která by vám utkvěla v paměti.

havrmoni
29.04.2015 4 z 5

Tentokrát mě Small překvapila,hezký příběh. Ostatní taky i když méně je někdy více,pokud se do toho pustíte,tak s vědomím,že jde v prvé řadě o erotickou knihu s trochou té romantiky a ne naopak. Těm kdo mají tento styl rádi mohu jen doporučit. :-)

PomněnkaPrvní
28.09.2014

Při čtení povídky Výchova lady Lucindy jsem měla vážné obavy, jak moc utrpí moje inteligence. Opravdu utrpení.
Druhá povídka se celkem dala, styl psaní čitelnější, příběh jednoduchý, ale zajímavý, ale ten konec tak zrychleně useknutý, že se mi to nelíbilo.
Třetí povídka od They Devine je pro mě zcela nečitelná. Už jsem dál nesnesla víc hrdinčiného přemítání a rozjímání a přemýšlení a plánování a uvědomování si.... nuda a bláboly, nedočetla jsem.
Výborná je povídka Muž a žena od Robin Schone. Je nutné tuto povídku číst až po knize (úžasné knize!) Učitel lásky, na kterou povídka Muž a žena navazuje. Bez toho, aniž byste předtím znaly Muhameda, asi tuto povídku správně nepochopíte ani nevychutnáte. Jsem ráda, že tato povídka vznikla a že jsem se mohla dozvědět, jak to bylo s Muhamedem dál. Paní Schone opravdu umí psát. A divím se, že se tři předchozí autorky nebály dát svá dílka do jedné knihy s Robin Schone, protože vedle její povídky jsou ty jejich podle mého mínění ostuda a ukázka, když to někdo s perem neumí.

Modrina
29.08.2014 3 z 5

Nebylo to nezajímavé, ale po další knížce tohoto ražená už jsem nesáhla. :)

Nikiny
03.07.2014 4 z 5

První povídka o Výchově LL se mi skvěle četla, druhá byla dosti nudná, třetí od Devine zase super, čtvrtá pak opět nic pro mne, jinak celkově knihu hodnotím jako dost povedený kousek z tohoto druhu čtiva.

hanaheu
10.03.2013 2 z 5

První příběh od B.Small jsem přečetla v rámci možností celkem rychle,ale ty ostatní mi prostě nešly přez "oči". Musela sem se dost nutit,abych knihu dočetla.

Nuttelka
30.09.2012 3 z 5

Bertrice Small a Susan Johnson jsem přečetla raz dva, ale přes Theu Devine jsem se nemohla přelouskat (děj mě opravdu nebavil) a Robin Schone jsem přečetla už jen z toho důvodu, abych knížku vůbec někdy dočetla...

Štítky knihy

sex erotika

Část díla

Autoři knihy

Susan Johnson
americká, 1939
Bertrice Small
americká, 1937 - 2015
Thea Devine
americká
Robin Schone
americká, 1954

Kniha Výchova lady Lucindy je v

Přečtených178x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce116x
Chystám se číst21x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x