Vulva není vagína

Vulva není vagína https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522512/bmid_vulva-neni-vagina-gVX-522512.jpg 4 23 8

Víte, jaký je rozdíl mezi vulvou a vagínou? Co jsou to kapičky lásky a co nikdy nedávat do pochvy? Pokud ne, nezoufejte – držíte v rukou průvodce pro ženy každého věku, ale i pro zvídavé muže, které zajímají témata jako menstruace, menopauza, různé druhy sexu a jejich nástrahy. Gynekoložka Kamila Žižková vás provede různými tématy nejen z oboru gynekologie, ale také z běžného života a sexu. S lehkostí a humorem, tak aby tomu každý rozuměl.... celý text

Přidat komentář

hnilda3
17.04.2024 3 z 5

M2 kniha bohužel zklamala. Asi má lepší reklamu než obsah. Tím, že znám všechny díly podcastu, tak pro mě vlastně v knize nebylo nic moc nového. Spíše mi teď přijde, že podcasty jsou "recyklovaná" knížka.

tittanie
12.03.2024

Na knihu jsem narazila náhodou na netu, možná tady na databázi. Kniha je sympaticky krátká, je v ní hodně informací o tématu, ze kterého se mi vždy dělalo divně a nejvíce se mi líbily ilustrace. Jsou vtipné.


Jane2016
26.02.2024 5 z 5

Je to pár týdnů zpátky, co jsem narazila na podcast Pindy z gyndy a totálně se do něj zamilovala. Gynekoložka Kamila Žižková společně s porodní asistentkou Klárou Sedmerovou otevírají témata, o kterých se v běžném životě bojíme mluvit. Holky to ale podávají s takovou grácií a humorem, že se budete smát i dlouho po doposlechnutí podcastu.

A jelikož jsem zjistila, že Kamila Žižková napsala i knihu, musela jsem ji mít! V knížce jsou, stejně jako v podcastu, řešeny důležité pojmy a témata. Každopádně jsou podána velmi nevšedně a zajímavě.

Já knihu stihla přečíst během jízdy autobusem domů a nejednou jsem se zasmála nahlas (omlouvám se spolucestujícím). Můžou za to historky, které Kamile zasílající její sledující na instagramu. Různé faily a přešlapy.

Pokud se tedy chcete trochu vzdělat v této oblasti, ale nechcete usínat nad poučkami, tak rozhodně zkuste tuto knihu! Já jsem nadšená a dávám palec hore!

daisypec
16.02.2024 3 z 5

Jsem ráda za tuto publikaci, která poměrně dost zábavnou formou může informovat společnost o světě ženského a mužského pohlavního ústrojí s přesahem do sexuologie.
Každopádně kniha je spíše brožurkou a není pro náročného čtenáře. Na můj vkus je kniha napsána opravdu velmi volně.
Určitě stojí za přečtení a je vhodná pro všechny věkové kategorie.

Ditules
27.12.2023 4 z 5

Příručka o pohlavních orgánech a vše kolem nich psaná s humorem, ale zasvěceně.... super.

Sisssi
18.11.2023

V rámci té záplavy knih, které na toto téma dnes vychází, patří tahle k těm lepším.

kittlerka
16.11.2023 5 z 5

Knížka, kterou by si měl přečíst každý, bez ohledu na věk. Věřím, že tahle kniha je obrovský krok k tomu, abychom se nebáli mluvit o věcech, které do teď byly tabu.

Pindrushee
05.11.2023 5 z 5

Povinně rozdávat na základních školách chlapcům i děvčatům. Pěkně napsané, stručné, spousta zajímavých věcí. A vtipné obrázky.

Štítky knihy

feminismus gynekologie pro dívky sexuální výchova

Autorovy knížky

2023  85%Vulva není vagína

Kniha Vulva není vagína je v

Právě čtených4x
Přečtených35x
Čtenářské výzvě11x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst17x
Chci si koupit10x
dalších seznamech1x