Vteřinu před zblázněním (všechno je, jak je)

Vteřinu před zblázněním (všechno je, jak je) https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/104921/bmid_vterinu-pred-zblaznenim-vsechno-je--EbC-104921.jpg 3 33 4

Čistá láska s velkými překážkami… Marek - téměř třicetiletý muzikant se zamiluje do čtrnáctileté Natálie. Jeho hluboká láska je opětována, avšak velký věkový rozdíl milenců je trnem v oku okolí a přináší úskalí i jim samým… Jako i předchozí romány Pavla "Hiraxe" Baričáka, je tento o vášnivé lásce. Autor opět otevřeně píše o všem, co nás bezprostředně obklopuje - o drogách, alkoholu, marnosti, nesnášenlivosti i smyslnosti a snaží se jazykem ulice šířit dobro a vést nás nenásilně k odpovědnosti za vlastní činy. Jeho emotivní texty zcela pohlcují a nepustí, donutí nás přemýšlet o každém přečteném slově a postupně nás přesvědčí, že VŠECHNO JE TAK, JAK JE…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Sekundu pred zbláznením (Všetko je, ako je) , 2009


více info...

Přidat komentář

nevermore3
16.11.2022 odpad!

Nejsměšnější kniha, jakou jsem kdy četl. Vše, a tím vše myslím opravdu vše, co se tu dočtete, už jste četli jinde a lépe.

Pan Baričák pro mě není spisovatelem, ale wannabe spisovatelem. V knize se řeší vše (život, láska, neštěstí) a zároveň nic. Ta plytká rádoby moudra, oh dear, oh dear...

maličkán
27.05.2021 2 z 5

Tak tady jsem s hodnocením na rozpacích, ale nakonec za 2 hvězdičky. Některé pasáže byly velmi čtivé, ale většina jen filozofování,které mne nebavilo a už úplně mě vytáčely ty rozmluvy s bohem. Závěr mne tedy překvapil. Mám číst ještě jednu knihu od autora, ale už dopředu se bojím.


Neami2
23.10.2015 3 z 5

Knihu jsem dočetla do konce, nebyla zase tak špatná, abych ji po pár stránkách odložila. Ovšem kdyby byla kratší a bez zbytečných, filozofických pasáží, byla by lepší. Méně je někdy více.

Skjaninka
09.06.2013 2 z 5

Kniha ma ani trochu nenadchla. Je to vlastne obyčajný príbeh o láske a taký veľmi slabý a vzdialený odvar Nabokovej Lolity. Jeho obsah z viac ako 400 strán sa dá zhrnúť od jednej, nanajvýš dvoch viet a ten zbytok je len filozofická omáčka, v ktorej sa to všetko potápa.
Niektoré myšlienky by aj ušli, ale zdali sa mi povedomé, už niekde počuté, či čítané a opakované slovíčko \\\"hehe\\\" pred každým \"zasmial/a sa\", mi šlo vyslovene na nervy.
Nechcem nikoho odrádzať, prečítajte si to, prečo nie? Ale skúste si prečítať napríklald od Richarda Bacha - Most přes navždy, ktorý aspoň mňa presvedčil viac o dokonalosti milovania, než táto kniha.

Štítky knihy

láska

Autorovy další knížky

Pavel Hirax Baričák (p)
slovenská, 1971
2013  81%Návrat k sobě
2007  71%Raz aj v pekle vyjde slnko
2010  56%Vteřinu před zblázněním (všechno je, jak je)
2012  65%666 anjelov
2009  69%Kým nás láska nerozdelí: Nachádzania

Kniha Vteřinu před zblázněním (všechno je, jak je) je v

Přečtených49x
Doporučených2x
Knihotéce40x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x