Všechny krásné dny

Všechny krásné dny https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424844/bmid_vsechny-krasne-dny-Uih-424844.png 3 47 17

Stella miluje Maxe. A Max miluje Stellu. Vždy tomu tak bylo. Ale Max Stellu zradil a tak ho, hluboce zraněná, vypudila ze svého života. A spolu s ním i svoji krabičku těch nejkrásnějších dní – dřevěnou skříňku, do které si na různé kartičky značila všechny neobyčejné okamžiky svého života. Když před ní po letech Max najednou stojí, odmítne jej. A odmítá jej tak dlouho, až náhodou narazí na starou skříňku, a všechny ty krásné dny její bývalé lásky se znovu dotknou její duše. Ale mají Stella a Max vůbec druhou šanci na lásku?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

All die Schönen Tage , 2018


více info...

Přidat komentář

katerina8112
19.06.2023 1 z 5

Bohužel jsem čekala od knihy víc a vůbec mi nesedla.
Čtení bylo zbytečné dlouhé, myslím že polovina stran by stačila.
Prolínání minulosti a součastnosti mám v knihách ráda, ale tady mi to vyloženě vadilo.
Hlavní postava Max je sobecký chlapík s velice zvláštním povoláním a Stella mi přišla hrozně naivní..

Dvě hvězdičky dávám za krásnou obálku a skvělý nápad na krabičku krásných dní..

pegasek
12.06.2022 3 z 5

Na knize se mi nejvíc líbila Truhlička šťastných dní.Napad je úplně úžasný.jen příběh je trochu vleklý


medlovice
30.05.2022 3 z 5

Nalákal mě ten nádherný obal , atmosféra něčeho snového, zasněného , ztraceného .Ale moc dlouho mě čtení nebavilo , děj je líný , vleče se to , i přes dobrý nápad přílišná rozvláčnost škodí a nudí. Nedočetla jsem, nechtělo se mi.

adela2230
14.04.2022 2 z 5

Jako docela slušný příběh, jen velmi zdlouhavě napsaný. Přeskakování minulosti a současnosti bylo dost chaotické, do konce knihy jsem se s tím nemohla smířit. V tomhle podání a hromadou nepotřebných informací by kniha byla lepší jako film.

Gabetka
08.12.2021 1 z 5

Musím dát zapravdu všem komentářům a kdybych knihu nečetla do výzvy, nejsem si jistá, jestli bych ji dočetla. Nepamatuji si, že bych se někdy musela nutit do čtení nějaké romantické knihy tak jako do této. Některé pasáže nebyly špatné, ale většina opravdu ano. Šlo o nahodilý výčet různých událostí z různých časových etap života Stelly a Maxe, některé byly popsány až příliš detailně, přestože větší význam pro příběh neměly. Přečtěte si z romantického žánru cokoliv jiného, tohle vás nijak nenadchne a neobohatí. Jediným přínosem je nápad s krabičkou s kartičkami na každý den, kam si můžete zaznamenat to, co vás nadchlo.

MilackovaN
17.08.2021 3 z 5

Kniha se četla vcelku dobře, jen mi dost často dělalo problém zorientování se v čase, zda se pohybuje hlavní hrdinka v minulosti či v přítomnosti. Celkové téma knihy hodnotím jako milou oddechovku, u které mi však něco chybělo, naopak jiné pasáže mi přišly až moc vleklé a měla jsem tendenci stránku přeskočit.

sabca
06.01.2021 4 z 5

Tak jak jindy mi nevadí prolínání minulosti se současnosti, tak tady mě to trochu vadilo a proto ta jedna hvězdička dolu. Ale jinak samotný příběh Maxe a Stelly se mi líbil.

Madelisi
26.12.2020 2 z 5

Souhlasím s komentářem pode mnou. Nápad super, mohlo se z toho hodně vytěžit. Bohužel zpracování je zdlouhavé a nudné, nedělalo mi problém přeskakování odstavců, abych se dozvěděla, jak vše dopadne.

Bohužel ústřední dvojici nevypadá na osudově zamilovaný pár, nemyslím si, že by byl Max pro Stellu nějaká výhra. To primář Arne je jinačí kategorie.

Plusové body - kniha německé autorky. Na prvních stránkách jsem byla překvapená, že je tu přemíra německých jmen. A v Hamburku bych se šla ráda podívat do hotelu Atlantik, pokud tedy existuje:-)

Adilajla
28.09.2020 2 z 5

Dočteno a stálo to hodně námahy. Dokonce jsem byla schopna přeskakovat plno řádků, jak to bylo nekonečné. Nápad super, ale zpracovaní mi hrozně nesedlo. A to nemluvím o mnoha překlepech, ale to není chyba autora.

Atanone
01.09.2020

Tuto knihu jsem prozatím nečetla a nevím, jestli budu, jen mi anotace připomněla moji kamarádku, která trpí depresemi. Když má špatný den, sáhne poslepu do své Sklenice šťastných chvil, kde má srolované kousky papíru, na které si píše krásné okamžiky, nebo prostě věci, co jí udělaly radost, a poslepu si jednu vytáhne, aby si uvědomila, že jsou i dobré dny. Přijde mi to jako skvělý nápad.

knihovnička007
17.06.2020 2 z 5

Asi nejsem správná cílová skupina...
Kniha mne oslovila anotací a krásnou obálkou. Líbil se mi nápad na kartičky s krásnými dny.
Ale to je tak všechno.
Max mi přišel praštěný a Stella také. Má to být romantika, ale přišlo mi, že autorka klouže po povrchu, příběh si plul beze mne, nedokázala jsem se do příběhu ponořit a prožít ho s nimi. Stačila by půlka stránek, zde jich bylo téměř 400 a já už se těšila, až bude konec :(
Bohužel. Nápad hezký, ale to je asi vše. Také mne rušilo větší množství chyb (Maxovi tenisky mne budou strašit asi ještě hodně dlouho). i/y, chybějící slova ve větě atd. Konec knihy se odehrává v červenci a lidi nosí kabáty?? Jsem z této knihy docela rozpačitá, škoda :(

maryska09
14.05.2020 4 z 5

Pro mě to byla velmi milá, příjemná kniha, asi jsem jí četla ve správném rozpoložení. Někomu by mohla přijít příliš sladká, ale mě opravdu bavila. Nevadilo mi časté vracení do minulosti, naopak, kniha tím byla mnohem zajímavější. Děj se rychle odvíjel a hlavním hrdinům jsem opravdu držela palce. Doporučuji pro romantické duše.

Ivuska.09
05.04.2020 3 z 5

Chvíli trvalo, než jsem se začetla - zvykla si na formu, kterou román má (hlavně na časté prolínání přítomnosti a minulosti). Jinak to byl ale pěkný příběh, který v sobě má skvělý nápad - Skříňka nejkrásnějších dnů, na které je vše založeno. Nechybí i závažnější situace, které v životě skutečně musíme řešit.

Barča 008
22.03.2020 1 z 5

Jedna hvězdička za pěkný nápad s krabičkou vzpomínek, ale i tak jsem knihu nedokázala dočíst...

Ivka14
29.02.2020 2 z 5

Poslední dobou zjišťuji, že mě nebaví tento typ knih. Četla jsem a četla, ale nic mě tam nezaujalo. Ale jako oddechové čtení doporučuji

alnahu
22.02.2020 4 z 5

Příběh lásky v které hraje velkou roli dřevěná skřínka vzpomínek.Do skřínky si Stella ukládá vše co prožila a to hraje velkou roli v lásce k Maxovi.Příběh o zradě a lásce a novém začátku se četl dobře.Oddechová kniha s pěknou obálkou.

bookcase
09.01.2020 4 z 5

Nebylo to špatné, moc hezký námět s krabičkou vzpomínek, ale chyběl tomu ten správný šmrnc, necítila jsem z toho to, co z jiných knih takového typu.. Max mi moc neseděl.

Štítky knihy

pro ženy vzpomínky romantika partnerské rozchody

Autorovy knížky

Julia Kaufhold
německá, 1977
2019  54%Všechny krásné dny

Kniha Všechny krásné dny je v

Právě čtených1x
Přečtených64x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených1x
Knihotéce146x
Chystám se číst44x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x