Velký útěk

Velký útěk https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529933/bmid_velky-utek-659ff074ef61a.jpg 5 6 2

Vlčí dívka série

< 2. díl

Po čtyřech letech strávených v divočině jen se zvířaty Gwen konečně narazila na člověka! Jenže místo toho, aby jí cizí muži pomohli, zavřeli mladou robinsonku do náklaďáku a odvezli ji do zajateckého tábora. Odstřižená od své smečky, padla vlčí dívka do rukou těm samým nepřátelům, před kterými s rodinou utíkala. Její věrní zvířecí přátelé pod vedením vlčice Jitřenky se však nehodlají vzdát bez boje. Aby se jim podařilo Gwen a jejího nového kamaráda Ruperta zachránit, budou muset využít vše, co se v divočině naučili. NOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ VLČÍ DÍVKY A JEJÍ SMEČKY PŘINÁŠÍ NOVÁ NEBEZPEČÍ, ALE I NOVÁ PŘÁTELSTVÍ.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Bambook
Originální název:

The Great Escape: Wolf Girl 2 , 2019


více info...

Přidat komentář

Danago
14.02.2024 5 z 5

První díl jsem nečetla, bylo mi divné, že je příběh, tak nějak otevřený , tak teď už to vím. Přesto mě kniha bavila. A zároveň i tento díl končí tak, že určitě potřebujete číst pokračování.
Velmi pěkná napínavá série pro děti od 9ti let, kterou si mohou číst děti sami a určitě je to bude bavit.

ladyfromskye
27.01.2024 4 z 5

Taky jste na konci Gwenina předchozího dobrodružství skřípali zuby, protože to skončilo v tom nejhorším (rozumějte nejnapínavějším) momentu? No tak v tom případě honem otevřete Velký útěk.
Opět na vás čeká porce nefalšovaného dobrodružství, tentokrát okořeněného kapičkou dystopie. Oproti prvnímu dílu přibylo ilustrací, ale vůbec to není na škodu. Naopak. U mnohých z nich se totiž ztrácí hranice mezi nimi a okolním textem, stávají se jeho součástí a zvyšují dynamiku děje.
Gwen se ocitá v táboře nedaleko lomu, ve kterém tvrdě pracují děti. Podaří se jí uprchnout? Najde svou smečku? A může mezi dětmi najít spojence?
Jestli u téhle knížky nezapomenou vaše ratolesti na všechny ty své přiblblé počítačové hry a nebudou si kousat nehty napětím, tak už fakt nevím, co jiného by je mohlo zaujmout.


Autorovy další knížky

Anh Do
australská, 1977
2023  91%Ztracena v divočině
2024  93%Velký útěk

Kniha Velký útěk je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst4x