Válečník

Válečník https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400593/bmid_valecnik-80S-400593.jpg 5 10 4

Vin Cooper série

< 5. díl >

Zvláštní agent Vin Cooper pátrá po oběti únosu. CIA pátrá po chybějící jaderné bombě. Vin se právě vrátil z utajené akce v Kongu. Teď se ovšem zapletl do něčeho mnohem nebezpečnějšího. Jeho kolega z Vojenského letectva byl unesen. Jeho useknutá ruka a požadavek na 15 milionů dolarů byly doručeny ke Cooperovým dveřím a on má pouhých jedenadvacet dnů na to, aby zaplatil. Vin tedy sleduje pohyby zmizelého vojáka ze šantánu v Las Vegas přes žraloky hemžící se Pacifik do riodejaneirských favel a nakonec až do piráty zamořených vod u pobřeží Somálska, kde zjistí, že jeho bývalý kolega pracuje v utajení u krutého jihoamerického obchodníka se zbraněmi. Náhle se hledání přítele mění na putování do středu mrazivého spiknutí. Putování, které Vin Cooper nemusí přežít…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Talpress
Originální název:

War Lord , 2012


více info...

Přidat komentář

ThomasRuhe
07.11.2020 3 z 5

Ze začátku jsem měl trochu obavu, aby agent Cooper nebyl příliš neohrožený a nepřemožitelný. Tohle zůstalo na reálné úrovni, i když v závěru se nakonec musel trochu předvést, ale ještě v rozumné míře. Jinak příběh ujde, čte se dobře bez problémů.
Při srovnání s podobnými knihami dávám Válečníkovi 3/5.

albert19
01.03.2019 5 z 5

Výborné a záživné počteníčko, moc jsem si to užil . Doporučuji!!!!!!


biki
26.02.2019 5 z 5

Parádní jízda mnoha časovými pásmy, v níž Vin vynechal jen euroasijský kontinent a Antarktidu. Řada vtípků a hlášek, někdy poněkud nejapných, nad kterými jsem obracela oči v sloup – no jo, chlapi! Nahlédnutí do nepřehledného a tím pádem i zneužitelného labyrintu vojenské byrokracie s velmi nepříjemnými následky. A pak, když se Vin dostal na stopu padouchů, se kterými měl co do činění i ve dvou předchozích knihách, a kteří ohrozili jeho přátele a spolupracovníky, nic ho už nemohlo zastavit a s protivníky naložil tak, jak si to zasloužili. Jakápak přehnaná korektnost pro tyto darebáky, no ne?

čef
19.02.2019 5 z 5

Moderní následovník Jamese Bonda opět řádí ve skvělém špionážním dobrodružství! Ovšem teď již se současnou špičkovou výzbroji a s hláškami rovněž již z tohoto ještě zkaženějšího světa. Zejména zábavné jsou jeho fórky o neposedném čtverákovi tam dole, ale je zde také mnoho jiných o hodně duchaplnějších replik, které dostanou i jinak na vše připravené čtenáře. Ale o to samozřejmě nejde. Hlavní je zápletka - opět o obrovském ohrožení, které stojí za mnoho ran a popálenin získaných v na sebe navazujících osobních i masových přestřelkách a bojích. Pro zaprděné šťoury to sice není nic moc, ale my ostatní jsme si pošušňali!

Autorovy další knížky

David Rollins
australská, 1958
2015  80%Liják
2015  86%Na ostří nože
2013  85%Důvěra až za hrob
2018  94%Válečník
2017  77%Hlídka duchů

Kniha Válečník je v

Přečtených16x
Knihotéce48x
Chystám se číst12x
Chci si koupit1x