Vezmi mě domů

Vezmi mě domů https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469399/bmid_vezmi-me-domu-3fR-469399.png 5 37 11

Fenka jorkšíra Pickles strávila prvních pět let života na nelegální chovné stanici a pak ji šťastná náhoda svedla dohromady s autorkou knihy, která je cvičitelkou filmových zvířat a podílela se i na natáčení filmů 101 dalmatinů či Harry Potter. Zrovna v době, kdy se potkala s Pickles, sháněla psí hrdinku pro nový film. A tak se z roztomilého pejska, zachráněného z množírny v západní Británii, nakonec stane filmová hvězda.... celý text

Literatura světová Romány Příroda, zvířata
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Will You Take Me Home? , 2020


více info...

Přidat komentář

Maki229
25.09.2023 5 z 5

Je skvělé, že jsou na světě takoví lidé jako Julie Tottman, kteří nejenže vzorně pečují o svoje zvířecí miláčky, ale dovedou zachránit i ty, co na své páníčky neměly zrovna štěstí. Je to krásné čtení pro pejskaře, milovníky zvířat, ale i pro ty, kteří si váží dobrých lidských vztahů.

Lovehorses365
09.01.2023 5 z 5

Krasna trochu smutna kniha.


olusas
31.07.2022 5 z 5

Sdílím nadšení ostatních čtenářů. Kniha se bude líbit zcela určitě pejskařům, ale věřím, že nejen jim. Je to nádherné čtení o lásce ke zvířatům, o tom, jak se z týrané fenky z množírny stala filmová hvězda, o způsobu, jak toho trenérka zvířat pro film dosáhla... Nahlédnete do zákulisí filmové tvorby i do domácnosti autorky, která po skončení filmování leckdy takové zvíře nakonec adoptuje sama. Prostě každý si v této knize může najít něco zajímavého. A další kniha autorky o natáčení filmu Harry Potter a filmovém Tesákovi je neméně zajímavá. Pokud u nás vyjde od ní ještě nějaká kniha, rozhodně nebude v mé knihovně chybět.

Betti
11.07.2022 5 z 5

Skvělá kniha, díky které pohlédneme do zákulisí filmového natáčení, jehož součástí je psí hvězda.

sappan
08.06.2022 5 z 5

Nádherné pohlazení po duši. Doporučuji k přečtení.

lenyleny
09.04.2022 5 z 5

Paní Tottmannová ví o čem píše. Také již mnoho let si beru pejsky z útulků a nyní mám malou fenku křiženku s jezevčíkem, která si prošla množírnou, útulkem a měla zraněnou nohu s trvalými následky. A musím říci, že je to parťák na jedničku s několika hvězdičkama. Ani jedenkrát se mi nestalo, že by mne pes z útulku zklamal. S některými to bylo z počátku těžší , ale vždy to byli KÁMOŠI jak se patří. A tak je mi tento příběh velice blízký . Zároveň mi byl příjemný i styl psaní. Pohladilo to mou dušičku. Děkuji.

Jajina564
24.03.2022 5 z 5

Nejsem pejskař, ale i přesto bylo toto dílo překrásné a dojemné počtení. Určitě knihu doporučuji přečíst.

NNiky
28.01.2022 4 z 5

Na začátku jsem si nebyla jistá, jestli to unesu...pak jsem po prologu zjistila, že jsme se z místa množírny dostali k trenerce zvířat pro filmy. Moc se mi líbily nenapadne tipy pro pejskaře a samozřejmě jsem si pak musela pustit film Co ta holka chce.

ikul
23.01.2022 5 z 5

Jsem pejskařka, takže asi nebudu objektivní. Já jsem se příběhem potěšila, i když jsem si i poplakala. To mě potkává u všech psích příběhů. A proč doporučit knihu i nepejskařům? Protože je v ní spousta lásky. Protože vás povzbudí fakt, že dobří lidé s velkým srdcem stále existují a že to s naším světem tedy není až tak špatné.

Zuknihomol
15.01.2022 5 z 5

Všem milovníkům psů doporučuji, je to krásná kniha, která pohladí na duši a nekopíruje dosud známé příběhy o psech. Je unikátní, protože vypráví osobní příběh Julie Tottmanové, která pracuje jako profesionální cvičitelka psů a trénuje je pro účinkování ve filmu. Příběh Pickles je opravdu jedinečný, stejně jedinečný jako byla Pickles sama. Nejenže kniha čtenáře vzdělá o psích množírnách ale také mu jednoznačně ukáže, že pes, který zažil strašných pár let svého života, není odepsaný, že je to pes, který si zaslouží druhou šanci, kterou využije naplno :)

Renike
03.10.2021 5 z 5

Krásná kniha, kterou vypráví autorka cvičitelka o svém pejsku Pickles z množírny. Film ,,Co ta holka chce" jsem viděla již vickrát, ale určitě se podívám znovu z pohledu Pickles. Knížku vřele doporučuji ne jen milovníkům psů.

Štítky knihy

psi příběhy o psech jorkšírek týrání zvířat

Autorovy další knížky

Julie Tottman
anglická
2021  98%Vezmi mě domů
2022  97%Zachraň mě

Kniha Vezmi mě domů je v

Přečtených43x
Čtenářské výzvě11x
Doporučených9x
Knihotéce63x
Chystám se číst30x
Chci si koupit14x
dalších seznamech2x