Veselé nesmysly - Velká knížka pro malé vypravěče

Veselé nesmysly - Velká knížka pro malé vypravěče https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393315/bmid_velka-knizka-vesele-nesmysly-pro-ma-Wm3-393315.jpg 5 6 3

Když otevřete tuto knihu, řeknete si: Co to je? Který popleta ji kreslil? To přece nemůže být pravda! Pročpak obrovská chobotnice sedí zrovna v naší vaně? Jak se tam dostala? A proč maminka pečlivě čistí koberec sekačkou na trávu? Jak to, že si pes Alík hoví v postýlce mého malého brášky? A...

Přidat komentář

Dsenbi
23.11.2022 4 z 5

U knížky jsme se se synem (4 roky) dost nasmáli. Jen oproti např. sérii Jaro, Léto, Podzim, Zima kde vždy najdeme nějaký nový detail, mi tahle kniha stačí půjčená z knihovny.

muchomurka
17.04.2021 3 z 5

Mám tento typ velkoformátových knížek ráda, ale tahle mi nějak nesedla. Nebavila. Nesmysly byly takové vyumělkované, nevím, jak lépe to popsat. Ani naši malou bambulku neoslovila.
A mohu říci, že přehozené ruce a nohy u jednoho človíčka mě dosti děsily.
Oproti jiným tuhle do knihovničky pořizovat nebudeme.


maminkoutek
09.02.2021 5 z 5

Toto velkoformátové leporelo je plné zmatků a nelogických nesmyslů. Každá dvojstránka přitom na první pohled vypadá jako ze života - podíváme se k jedné rodině domů, poté do města, k rybníku... Při bližším zkoumání ale zjistíme, že většina obrázků je popletených. Chobotnice ve vaně? Muž s třemi rukami? Husa na kolečkových bruslích? Natírání keře?

Autorovy knížky

2015  90%Veselé nesmysly - Velká knížka pro malé vypravěče

Kniha Veselé nesmysly - Velká knížka pro malé vypravěče je v

Přečtených6x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x