Velká španělská gramatika

Velká španělská gramatika https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229403/velka-spanelska-gramatika-229403.jpg 5 3 2

Vše, co jste kdy chtěli vědět o španělské gramatice a nikde jste to nenašli Výkladová část Velká španělská gramatika je souborem dvou na sebe navazujících knih – výkladové části a cvičebnice. Její nedílnou součástí je kvalitní nahrávka namluvená rodilými mluvčími. O autorkách: PhDr. Olga Macíková vyučuje španělštinu na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde se specializuje především na výuku odborného jazyka. Během svých dlouhodobých pobytů ve Španělsku (1998–2003) a latinskoamerických zemích (Bolívie, Kuba, Venezuela) získala bohaté zkušenosti jak v hovorovém, tak odborném španělském jazyce. Shromáždila obrovské množství materiálu, který využila při zpracování různých učebnic (viz O. Macíková, L. Mlýnková: Obchodní španělština, 1. a 2. díl Učebnice současné španělštiny v nakladatelství Computer Press). Je též spoluautorkou odborných slovníků a skript Vysoké školy ekonomické.... celý text

Přidat komentář

DarekDevil
24.06.2019 5 z 5

Doporučuji tuto učebnici. Je to skutečně vyčerpávající přehled španělské gramatiky. Navíc velmi přehledně a srozumitelně zpracovaný. Přiložená cvičebnice je velmi příjemným doplňkem.

čertice76
16.10.2015 5 z 5

Doporučuji ji všem, kteří mají problém pochopit španělskou gramatiku ze španělsky psaných učebnic. Je zde napsaná přehledně a jasně a jako doplněk k učení španělštiny je vynikající pomůckou. Skvělý je i pracovní sešit.


Štítky knihy

španělština

Autoři knihy

Ludmila Mlýnková
česká, 1960