Modrooká čarodějka

Modrooká čarodějka https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15406/modrooka-carodejka-15406.jpg 4 20 2

Bantam Romance série

< 45. díl >

Věčná sbírka série

42. díl

Markýzi z Aldridge se podaří zachránit před smrtí mladou dívku, kterou chce rozvášněný dav utopit jako údajnou čarodějku. Když se dívka v bezpečí jeho hradu Ridge probere z bezvědomí, markýz s překvapením zjistí, že se jedná nejen o pohlednou, ale dokonce o urozenou osobu - více si však dívka jménem Idylla, která utrpěla i ošklivou ránu na hlavě, nepamatuje. Markýzi to přirozeně nedá, pátrá po její identitě a Idyllin stav se také postupně zlepšuje. Markýz zjišťuje, že dívka je dcerou jeho starého přítele, který se nedávno za podezřelých okolností utopil. Dochází k přesvědčení, že celý vražedný komplot zorganizoval mladší bratr jeho zesnulého přítele, který zatoužil po zisku všeho rodinného jmění. Mladý pár se brzy zahledí jeden do druhého, ale oba si uvědomují, že nemohou dojít společného štěstí, dokud se nevypořádají s minulostí - že zde stále číhá rafinovaný a zákeřný vrah.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Blue-Eyed Witch , 1976


více info...

Přidat komentář

miruska1
29.10.2016 5 z 5

pekny pribeh

MinaHawke
24.02.2016 5 z 5

Markýz Oswin je známý sukničkář, vždy s milenkou vydrží jen krátkou dobu a hledá jinou. Jeho prohlášení, že nevěří na lásku a nechce se oženit se brzy změní.
Když nalezne ve vsi kousek od svého hradu polomrtvou dívku, kterou rozzuřený dav hodlá podrobit zkoušce, jestli je čarodějnice, netuší jak se jeho život náhle změní.
Moc hezká knížka, četla se mi velmi dobře.