Večery Analogonu aneb Surrealistická abeceda

Večery Analogonu aneb Surrealistická abeceda https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234602/bmid_vecery-analogonu-aneb-surrealistick-GHt-234602.jpg 4 6 2

Výbor divadelních skečů z legendárního surrealistického cyklu, v němž černý humor pokládá na lopatky nejen každého z Vás!

Přidat komentář

dav110
12.07.2018 4 z 5

Zpola se ztotožňuji se svou "předřečnicí", neduhem tohoto výboru je jeho nevyváženost - postupně na jeden zdařilý skeč (Banán patří opici, Ta která neodpovídá na SMS) připadnou dva hrůzostrašné (což je kategorie: s tímhle se vážně chcete chlubit?!), a naopak. Nutno si však položit otázku, co taky jiného čekat od formátu, ve kterém spolu jednotlivé výstupy "nekomunikují"? I ten nejvěhlasnější komik (tj. má maličkost) jistojistě nesází jednu perlu vedle druhé a čas od času si vybere slabší chvilku.

K čtvrté hvězdičce (7/10) jsem se odhodlal díky tomu, že mně je vlastně hrozně sympatické ta poetika, ten tvůrčí princip. Kdybych jednou tvořil, výsledný tvar by asi vypadal nějak podobně...

růžovámakrela
10.11.2016 3 z 5

Ač se považuji za člověka, který má rád absurdní humor, tohle bylo i na mě často trochu moc... aneb Spousta slátanin bez náznaku vtipu či významu a jen pár podařených surrealisticky vtipných, černočerných alegorických výjimek.