V duhové kouli / Mořský svět - Hrací kniha

V duhové kouli / Mořský svět - Hrací kniha https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364924/bmid_v-duhove-kouli-hraci-kniha-97m-364924.png 5 7 7

Hrací kniha je určená pro začátečníky (4-9 let), kteří nikdy gamebook nehráli-nečetli. Druhé dílo tištěno zvratmo. Stáváš se hlavní postavou v knize a volíš si svou vlastní cestu. Dokážete najít kouzelný přívěsek, který ztratil skřítek? Pojďte si to zkusit a zažijete neuvěřitelné dobrodružství V duhové kouli. Čtenář-hráč se dostane do mořského světa. Při hledání zpáteční cesty zažívá skutečné podmořské dobrodružství.... celý text

Přidat komentář

zaglo
09.01.2021 4 z 5

Zábavné čtení pro nejmenší čtenáře. Část V duhové kouli se mně i synovi líbila více. Možná proto, že tam má čtenář úkol, který se snaží splnit.

Delfí-Lenka
05.11.2020

Knížka není holčičí ani klučičí - je neutrální. Každé dítě je jiné, někomu se líbí víc první příběh, jinému spíš druhý, někomu oba dva stejně. Také musíme brát v potaz, že je to psané pro děti, ne pro dospělé, takže zde nenajdete krváky, zabíjení ani zbraně. Ale myslím, že tím kniha není ochuzena - spíš naopak, snaží se ukázat dětem, že existují i jiné možnosti řešení problému než je použití násilí. (Ohledně ilustrací - schválně je tam menší počet, aby se u dětí rozvíjela jejich vlastní fantazie, která je v dnešním světě dost ubíjena právě spousty obrázky všude kolem).


cziss
03.11.2020 5 z 5

Pěkný dvojgamebook pro děti a jejich rodiče. Myslím, že to bude dobré. Jen bych opět čekal víc ilustrací.

JirkaL
01.01.2020 5 z 5

Za sedmiletou dceru: Část mořský svět jí moc baví, čte stále dokola, je asi víc holčičí, než druhá část knihy V duhové kouli. Takže z holčičího pohledu V duhové kouli za 4* Mořský svět za 5*.
Já jsem rovněž četl, kniha je psaná opravdu jednoduše pro začínající čtenáře. K příběhu nepotřebuje žádné poznámky, ani hrací kartu jako u složitějších gamebooků. Procházíte příběhovým bludištěm. Výhodou je, že hra pokaždé dopadne dobře - žádná smrt, nebo utrpení. Mně víc zaujala duhová koule, ale hodnocení je z pohledu dcery.

JirkaL
01.01.2020 5 z 5

Za sedmiletou dceru: Přečetla jednou, kniha bavila, ale druhá část knihy Mořský svět svět je asi víc holčičí, tu přečetla již mockrát. Takže z holčičího pohledu V duhové kouli za 4* Mořský svět za 5*.

Já jsem rovněž četl, kniha je psaná opravdu jednoduše pro začínající čtenáře. K příběhu nepotřebuje žádné poznámky, ani hrací kartu jako u složitějších gamebooků. Procházíte příběhovým bludištěm. Výhodou je, že hra pokaždé dopadne dobře - žádná smrt, nebo utrpení.

PetraBery
13.02.2019 5 z 5

Druhá kniha V duhové kouli (obě knihy Mořský svět i V duhové kouli jsou v jedné knize současně) je stejně propracovaná a zábavná jako Mořský svět. I zde se dítě rozhoduje, jak se bude jeho příběh vyvíjet. Šestiletý syn moc rád pomohl skřítkovi najít jeho přívěsek.

PetraBery
13.02.2019 5 z 5

Krásně zpracovaná dětská kniha, kde se čtenář sám stává hlavní postavou a podle svého rozhodnutí postupuje jeho cesta. Příběh z podmořského prostředí jsme si se synem (6 let) moc užili, opravdu spokojenost. Druhá kniha V duhové kouli je součástí této knihy, jedná se o knihu 2v1 :o).

Kniha V duhové kouli / Mořský svět - Hrací kniha je v

Přečtených7x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x