V ájurvédské kuchyni

V ájurvédské kuchyni https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/316983/bmid_v-ajurvedske-kuchyni-WbR-316983.jpg 4 5 2

Představte si, že vstoupíte do ájurvédské kuchyně a usadíte se v ní. Váš hostitel vás seznamuje nejenom s tím, co a proč se zde dělá, ale hlavně vás postupně a systematicky naučí, jak totéž můžete dělat sami! Přesně to nabízí kniha V ájurvédské kuchyni ve zcela novém formátu a originálním způsobem. To, co v ní najdete, v současnosti nenajdete v žádné jiné české knize: -Propojení védské filosofie se současným přístupem -Ájurvédskou farmakologii podanou záživnou formou -Kompletní monografie 13 nejčastěji používaných koření, včetně moderního a tradičního léčebného použití -Návod jak připravit směsi koření pro léčebné účely -Ájurvédské pojetí tří hlavních českých koření -Příručku, jak se naučit vařit ájurvédsky -Premiéru autorčina konceptu vaření pro minimalisty -Khičrí jako výchozí bod ájurvédského vaření -108+ receptů z autentického prostředí současné Indie a světa ájurvédy -Návod, jak přistoupit k české kuchyni ájurvédsky -Rozsáhlou fotografickou přílohu, která je nedílnou součástí knihy Věříme, že tato návštěva v ájurvédské kuchyni bude obohacující pro vaši mysl, tělo i život.... celý text

Přidat komentář

Lyduliaka
22.07.2023 5 z 5

Ajurvédu studuji již třetím rokem a i přesto mi tato kniha byla/je velikým přínosem pro každodenní život. Najde si v ní svoje určitě každý, akorát bez základní orientaci v Ajurvédě to může být poněkud zmatečné.

ji7967
12.08.2017 5 z 5

Krásně zpracovaná kniha... za mě - pro člověka, který se ájurvédou zabývá - nutnost ;) Zajímavé informace o nejpoužívanějších kořeních v ájurvédě, velmi zajímavé recepty a hodně informací.


Štítky knihy

koření ájurvéda

Autorovy další knížky

2011  100%Výživa - Áhára
2016  88%V ájurvédské kuchyni
2013  65%Střemhlav srdcem