Útulný domov

Útulný domov https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356570/bmid_utulny-domov-qFD-356570.jpg 4 8 4

V této knize se dozvíte, jak si vytvořit jedinečný a osobitý domov. Autorka čerpá ze svých zkušeností – již mnoho let objevuje poklady na bleších trzích, láskyplně je restauruje a propůjčuje jim vlastní rukopis. Všichni, kdo po přečtení dostanou chuť přiložit ruku k dílu a vytvořit si svůj vlastní prostor, kde se budou cítit dobře, zde najdou konkrétní návod. V knize se totiž odborně a krok za krokem popisuje, jak patinovat, předělávat nové na staré, vyrobit si zrcadlo – stručně řečeno, jak vytvořit osobní skvosty ve vintage stylu.... celý text

Literatura naučná Hobby
Vydáno: , Esence
Originální název:

Wohnen zum Wohlfühlen , 2015


více info...

Přidat komentář

DominaCZ
22.04.2024 1 z 5

Směsice stylů, moc bílý a vše okatě řve "hele jak jsem si to uuuužasně vytunila!" O čemž svědčí už popisky u fotek, typu "vlastnoručně malovaná freska je atraktivní pastvou pro oči..." Prostě machruje co vše vyrábí a kolik bejváků má no. Pro mě všechno příliš splancaný dokopy. Taky nechápu že dává tipy na nákupy na blešáku z Francie, Dojču nebo Valencie...to jako pro jednu věc projede celou Evropu??

citronie
12.05.2021 5 z 5

Pro toho,komu se líbí tento styl, úžasně inspirativní. Mě kniha nadchla,jak lze z nábytku různých stylů udělat jednotnou dokonalou pastvu pro oči i duši. Doporučuji pro kreativní majitele chalup, penzionů či apartmánů. Lze pořídit za směšnou cenu ve výprodejích,stačí zadat do internet.vyhledávače.


Zmija
09.04.2021 2 z 5

Zajímavé typy na restaurování nábytky, ale celkově mě kniha příliš nezaujala, fotografie jsou sice krásné, ale celkový styl autorky mi nesedí.

daza.dt
10.12.2020 5 z 5

Velmi hezky graficky provedeno, knížka je plná úžasných fotografií a sem tam nějaký ten návod jak něco natřít alá patina. Doporučení na nákupy na bleších trzích v Provence jsou v našich podmínkách tak trochu nepoužitelné - ale je to milé, až pojedu na dovolenou se stěhovacím vozem - určitě si nějaké příborníky přivezu.

Štítky knihy

bydlení interrupce životní styl kutilství udělej si sám

Autorovy knížky

2017  83%Útulný domov

Kniha Útulný domov je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce6x
Chystám se číst3x
Chci si koupit4x