Utajená tvář tisíce a jedné noci

Utajená tvář tisíce a jedné noci https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455603/bmid_utajena-tvar-tisice-a-jedne-noci-p3K-455603.jpg 4 17 6

Město snů a klamu ještě nevydalo poslední tajemství. Když Esther najde v pozůstalosti své nedávno zesnulé matky podivnou krabici zdobenou arabskými ornamenty a plnou fotografií zachycujících matku v kulisách exotické země, úplně ji to šokuje. To má na sobě svatební šaty? A kdo je ten muž, stojící na fotkách vedle ní? Žila snad někdy na Středním východě, přestože tvrdila, že nikdy neopustila Spojené státy? A proč o tom Esther nikdy neřekla, když si byly tak blízké? Odhodlána zjistit víc o matčině minulosti a možná i o otci se Esther vydává na cestu do Dubaje, přitažlivého města snů a iluzí. Jakmile ale začne s pátráním, ocitá se lapená v pavučině lží a stupňujícího se nebezpečí a na scénu brzy vstupují lidé, kteří se neštítí udělat cokoliv, aby ji umlčeli. Esther se ale odmítá vzdát a pokračuje v hledání dalších dílů skládačky, jejíž řešení může celý její život navždy obrátit naruby – a odhalit pravdu temnější, než si vůbec dokáže představit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Where One Thousand-and One-Nights End , 2020


více info...

Přidat komentář

daza.dt
21.06.2023 5 z 5

Jsem ráda, že se taky někdo zaměřil také na odvrácenou stranu tohoto "ráje splněných přání v Dubaji". Je strašné, kolik lidí za tento neskutečný komfort platí krutou cenu. Autorka píše velmi čtivě a vtáhne vás do děje. Rozhodně doporučuji.

MirrorIsis
20.03.2023 4 z 5

Zajímavý a napínavý příběh se dech beroucími zápletkami, příjemné čtení.


Szilvia1
31.03.2022 5 z 5

Příběh byl napínavý,pěkný.Čeká na mě ještě druhá knížka od autorky,doufám,že bude dobrá.

xena2711
28.08.2021 4 z 5

Milé překvapení z krásné Dubaje. Hlavní postava Esther rozkrývá díky své zemřelé mamince svůj původ.. Hezký příběh.

Knižní střípky
07.02.2021 3 z 5

Stejně jako u její předchozí knihy mě autorka opět mile překvapila. Exotické prostředí Dubaje bylo skvělými kulisami pro příběh plný dávných tajemství. Čtenář má sto chutí se tam okamžitě vypravit a vidět toto luxusní město na vlastní oči. Pokud přečkáte trošku pomalejší úvodní fázi, po příletu do Dubaje se již nudit nebudete. Zde již autorka rozjela celkem slušnou akci okořeněnou solidní dávkou napětí a nezapomněla ani na romantickou linku. Máte-li chuť na zajímavý příběh plný rodinných tajemství odehrávající se v daleké exotické zemi, zkuste se po této knize podívat.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Jana77
21.01.2021 3 z 5

Tentokrát jsem trochu zklamaná. Hotel u jezera stínů byl skvělý, ale toto byl trochu plytký, málo uvěřitelný a velmi předvídatelný příběh.

Štítky knihy

Dubaj Spojené arabské emiráty

Autorovy další knížky

Daniela Tully
německá
2020  79%Hotel u Jezera stínů
2020  75%Utajená tvář tisíce a jedné noci

Kniha Utajená tvář tisíce a jedné noci je v

Přečtených20x
Čtenářské výzvě6x
Knihotéce60x
Chystám se číst26x
Chci si koupit7x
dalších seznamech2x