Neutroniový alchymista, část 1: Sjednocení

Neutroniový alchymista, část 1: Sjednocení https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56863/bmid_neutroniovy-alchymista-cast-1-sjedn-6416c07c73519.jpg 4 34 8

Úsvit noci série

< 3. díl >

Konfederace bojuje na všech frontách, ale nejurputnější bitvy svádějí tajné služby. Zapojuje se do nich i Jozue Calvert, jemuž osud chystá jednu ránu za druhou. Neumírají však jen jeho blízcí. Temný mesiáš Quinn Dexter chce dobýt Norfolk, sestry Kavanaghovy míří do ještě většího nebezpečí. Ze záhrobí se vrací geniální mafián rozhodnutý pokořit celou galaxii. Je čas získávat spojence i tam, kde by je nikdo nehledal. A kdesi ve vesmíru se skrývá ztracená zbraň schopná ničit slunce...... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Triton
Originální název:

The Neutronium alchemist: Consolidation , 1998


více info...

Přidat komentář

Luigi1
26.01.2024 5 z 5

Moc se mi tato kniha líbila

Sitting-Bull
25.01.2024 5 z 5

Kniha je slabší, než předchozí, ale za mě spíše linkou s Alkad Mzuovou, než s Al Caponem. Al Capone byl dobrý a chytře uchopený... Na druhou stranu to není na snížení hodnocení o více, než půl hvězdičky, takže sečteno a zaokrouhleno... Stále za pět hvězdiček.


robinoza
28.06.2023 4 z 5

Nebylo to zas tak hrozné. Alcapone je ale fakt nuda

Stauff
28.09.2021 3 z 5

Tento díl jsem četl hodně dlouho, proložil jsem ho třemi jinými knihami. První polovina hodně, ale opravdu hodně nezáživná. AlCapone mě vyloženě sr...štval. Naštěstí se to vve druhé polovině začalo trochu rozhýbávat, takže jsem dočetl a teď už mám za sebou půlku další knihy (ta je opravdu úplně jiný kafe). Takže nevím jak hodnotit. Série, když ji vezmu jako celek je výtečná. Některé její části jsou holt slabší. Takže tři hvězdy .

jurajp
28.04.2020 5 z 5

Výborná kniha.

Azmodan
06.07.2016 2 z 5

Pro mě naprosto nejslabší kniha ze všech. Asi to tam muselo být aby se poupě celého světa rozvinulo do plné krásy. Nicméně pokud bych někdy za 15 let uvažoval, že suto ságu znovu přečtu, tuto knihu bych určitě vypustil. V podstatě v ní pro mě nebylo nic zajímavého a dokonce ani příběhy Jozueho (kdyby tam byly snad bych si aspoň jeden pamatoval...)

Phorbo
17.12.2015 5 z 5

Neodpustím si plný počet. Kniha naprosto splnila to, co jsem ani nečekal, že příjde. Dostal jsem odpovědi asi na další tři nebo čtyři otázky, které tak v průběhu čtení člověk sbírá. Jenže na druhou stranu, dalších několik desítek se objevilo a odpovědi na ně si Hamilton nechá samozřejmě na později. Nic nebudu prozrazovat. Po dvou celých dílech už nemá moc cenu něco říkat, protože by to nikomu nic stejně nedalo (paradox, že?). Každopádně jsem hned potom začal číst Střet. Čte se velmi rychle tak doufám, že celou ságu potom sblejznu rychle... A co potom? Kdo ví.

Ben Nevis
21.05.2015 3 z 5

Třetí pokračování Poruchy reality je prozatím nejslabší. Silně uvažuji, jestli má smysl číst další díly.
Je to stále dobře napsáno, ale nic nového se tam neděje, nic zásadního nebylo odhaleno. Mám pocit, že na 500+ stránkách uběhlo v ději 30 minut. Autor už má asi jasno, kolik dílů má série mít a jak příběh rozvrství do jednotlivých dílů, ale mohl klidně dva díly ubrat.

Druhý problém, proč se to špatně četlo, je zaměření na záporáky. Sledujeme úsilí mrtvého mafiána či jiných posedlých, Dextera nebo ženské, co jde za svou pomstou přes mrtvoly. Není komu fandit a klaďáci se nikam neposunují.

Štítky knihy

space opera

Kniha Neutroniový alchymista, část 1: Sjednocení je v

Přečtených48x
Doporučených2x
Knihotéce64x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x