Urob mi to

Urob mi to https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418487/bmid_urob-mi-to-Vco-418487.jpg 2 24 9

Táto kniha nie je vhodná pre moralistov. Po obľúbenej sérii Sexi a divoko ste si vyžiadali od Stely Rouge nový román, ktorý ste požadovali ešte tvrdší. Nuž, v románe Urob mi to!, sa preto autora nehrá na slovíčka, pomenúva veci priamo a natvrdo. Tento erotický román opisuje príbeh Emy, ktorá je nečakane unesená a spútaná neznámym mužom. Jej vzdor sa postupne mení na vášeň a Ema so záhadným cudzincom prežije erotickú noc, o akej sa jej ani nesnívalo. Prekvapí ju vlastná zvrhlosť, o ktorej doposiaľ netušila - no ešte viac okolnosti, ktoré sa následne udejú. V jej živote sa totiž objaví ďalší muž, ku ktorému pocíti priam spaľujúcu túžbu. Je sebavedomý, charizmatický a nemôže na neho prestať myslieť. Lenže nič nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Do jej života sa opäť vracia ten, čo ju uniesol a zdá sa, že je pre Emu nebezpečný. Kniha plná napätia, drsnej erotiky a nečakaných zvratov!... celý text

Přidat komentář

Dela90
23.09.2023 1 z 5

Totální bizár! Zvrhlost a šílenou v jednom! Nechápu, že tohle mohl někdo vydat. Horší knihu jsem fakt snad nečetla a doufám, že už nikdy nic podobného číst nebudu. Ale uznávám, že na štafetu je to skvělá kniha, protože díky poznámkách od holek jsem knihu dočetla do konce.

Kniha je psaná ve slovenštině, což mi vůbec nevadilo - což bylo asi jediné pozitivum na celé knize.

Hlavní hrdinka je úplně, ale úplně blbá. Neměla vůbec žádnou soudnost.
Příběh je dosti přitažený za vlasy, plný psychopatů.

Z mužského osazenstva se mi chtělo několikrát zvracet. A závěr knihy mě totálně šokoval a utvrdil v tom, že takhle se může chovat jen naprosto narušená žena, která to nemá v hlavě v pořádku.

Jacinda123
20.08.2023 odpad!

Uznávam, že k erotickým príbehom patrí istá miera vulgárnosti, ale všetko má mať svoju mieru. Nestačí len sex na každej strane. Treba príbeh, vývoj postáv, sympatické postavy a podobne. Bohužiaľ toto nemalo ani jedno. Hrdinka od prvej strany padla na hlavu a zostalo to tak až do konca. Vývoj postáv nula bodov. Jediný kto tam mal aký taký vývoj postavy bola Hana. Príbeh prakticky nijaký. Bohužiaľ tato kniha je len znoška vulgárnosti a uchylneho sexu (a to nie som vôbec pruderna).


eliska2126
11.12.2022 1 z 5

Takže... V knížce sledujeme naivní a hloupoučkou hrdinku Emu a pak nějakýho anonymního psychopata. Knížka nabízí střídání pohledu obou těchto postav, ovšem bez jakéhokoliv upozornění nebo označení, že se pohled vystřídal, takže jsem musela chvíli tápat, než mi došlo, jestli to zrovna vypráví naše naivní husička nebo ten psychouš.

Postavy neprošly ale vůbec žádným vývojem a byly špatné od začátku do konce. To samé příběh... Velký špatný, od začátku až do konce. I když konec mi přišel ještě bizarnější než začátek . Takové rozuzlení, kdo je náš tajemny neznámý psychouš jsem fakt nečekala. A přišlo mi to ještě překombinovanější, než jsem si původně myslela.

Děj se točí vlastně kolem jednoho (pak i více) únosů, kdy se to Emě s tajemným psychoušem líbí tak moc, že o tom snad dokonce i sní. Proč by taky po takovém zážitku šla na policii a nahlásila únos a znásilnění, že?

Co si budem povídat, peprnějších scén je tu dost a jsou tak špatně napsané, že jsem to četla s otevřenou pusou a říkala si, že to snad není možný. ‍️ Musím říct, že jsem asi našla ještě horší a bizarnější knížku, než je Rudá galerie, což jsem pokládala za nemožné.

Takže já tuhle knížku nedoporučuju. I když mám ráda erotické romány a ráda u nich vypnu, tohle bylo jedno a velké ne.

terryaknihy
31.08.2022 1 z 5

:(. Na začátku to bylo celkem vtipné, lehce i sexy. Ale to, co se z postav potom stalo za psychopaty? Jak se autorka snažila vytvářet různé “náhody” v příběhu. I když je fakt, že dobrý příběh to celkově postrádalo, protože to byla taková nepovedená směsice s naprosto plochými postavami. Jsem z toho úplně nešťastná! :D Našla jsem ale tři plusy, díky nim tu jednu ⭐️ vydřela kniha. Bylo to lehce čtivé (překvapila mě mile slovenština). Pěkná obálka k erotice a aspoň trochu dobrý vývoj postavy Hany (i když to na konci bylo rychlý). Incest, znásilnění, tvrdý sex, nechutnosti level milion (a to díky čtení erotiky vydržím hodně, ale kdo to budete číst, pochopíte…

Knihomolka97
15.06.2022 2 z 5

Obálka, název, nálepka 18+ varuje před drsným, vulgárním příběhem plným sexu. To je určitě dobře, hlavně to 18+. :D
Je vyprávěno z pohledu hlavní hrdinky Emy a také z pohledu jednoho nejmenovaného psychouše..Četlo se to skoro samo. Ze začátku jsem teda byla až šokovaná, protože ten týpek...ten byl opravdu povedený. To bylo moc i na mě.. trochu jsem se obávala, že to bude tak "úchylné" celou dobu, ale naštěstí ne.
Příběh jako takový mě celkem bavil, drsnější erotiku/romantiku já můžu. Když se k tomu přidá tak trochu stalking, posedlost no jéje. :D
Erotické scény podle mě nebyly psaný nějak dopodrobna (což je plus) a upřímně jsem erotiky čekala víc. Je to určitě i tím, že je kniha tak krátká.
I tak to bylo samozřejmě žhavé, chalani, teda jeden chalan sa mi páčil. :D Kdo je ten psychouš (pardon.. nevím, jak jinak ho nazvat), jsem začala tušit někdy za polovinou, ale bylo to pěkně zamotané skoro až do konce.
Jenže mi strašně neseděla hlavní hrdinka. Ze začátku celkem ano, postupně mé sympatie klesaly. Někdy jsem si říkala, že není úplně nejchytřejší..její rozhodnutí postrádaly jakoukoli logiku a na konci u mě tak klesla! Že jsem myslela, že tu knihu roztrhnu. :D Jako ne. NE! Úplně mi to zkazilo dojem z knihy. :(
2,5⭐/5⭐

Karin94
10.07.2021 2 z 5

Od tejto knihy som očakávala viac než to čo mi dala. Opäť tam bola téma, ktorú ja nemusím, čiže mi to pokazilo celý dojem z knihy.
Kniha bola napísaná len na 236 strán, ale v postavách som sa až strácala. Na takú krátku knihu ich tam bolo fakt dosť.
Erotiky tam na mňa bolo tiež dosť málo na to, aký názov tá kniha má. Čakala som viac.
Hlavná hrdinka Ema, nad ňou som krútila hlavou od samého začiatku, pretože to ako sa chovala bolo celé na hlavu. Keby sa mne toto stane, asi by som bola niekde na psychiatrii a úplne zdrvená, zničená a neviem ešte aká. A koniec? To bolo akože čo? To si Ema u mňa celé pokazila!! Nenávidím takýto typ tiež a dúfam, že autorka k tomu napíše aj druhu časť, a Eme sa všetko vráti! Chápem, že by som to nemala až tak tragicky brať pretože je to len obyčajná fikcia (keď neberieme do úvahy to, že sa tieto prípady stávajú aj v skutočnosti) ale proste nemám komentár!
Ale inak celkový dojem z knihy mám taký priemerný. Páčilo sa mi, že kapitoly boli krátke a aj celková kniha bola krátka. Dej bol erotický, romantiky tam bolo minimum, ale čo sa mi tam páčilo bolo, že to autorka chcela sformulovať do takého detektívneho podtónu, a to sa jej aj podarilo a nebolo to až tak zlé. Až na ten koniec no, ten ma naozaj veľmi sklamal.
Ešte takýto dodatok ku knihe by som napísala ten (ale to je čisto len moja hlúposť), že ja som sa vlastne až v polke knihy dozvedela, že je to slovenská spisovateľka, pretože mi bolo viac než divné, prečo tam boli slovenské mená :D

Jurajovamaka
07.03.2021 5 z 5

Opäť skvelá kniha od tejto autorky. Ľahké a oddychové čítanie,len koniec ma celkom prekvapil,ale nijak mi to nepokazilo pohľad na túto knihu.
Môžem vrelo odporučiť ✌❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Veve721
24.02.2021 1 z 5

Tahle knížka byla silné kafe. Vážně zabiják. Při čtení mi připadalo, že moji hlavu opouštějí mozkové buňky a páchají hromadnou sebevraždu. Děj byl neskutečně plochý... Upjatá Ema ohrnuje nos nad všemi na večírku. Do upjaté Emy se zakouká perverzní úchyl. Ema je unesená, znásilněná a zjistí, že se jí to vlastně líbilo. Už není tolik upjatá. Pak ji ale znásilní podruhé a ona se rozhodne udat neznámého pachatele na policii...

Jakože cože?! Příběh byl jedná velká absurdnost, kdy se hlavní hrdinka dostávala do prapodivných situaci, na které reagovala naprosto neadekvátně. Mnohdy to vyznívalo, jakoby ani sama autorka neměla jasno v tom, co chce vlastně čtenáři sdělit. Chápu, že se od erotických románu neočekává příliš vysoký důrazu na dějovou linku. Musí obsahovat hlavně spoustu sexu a v tomto bodě si autorka svou povinnost splnila - máme tu věčně nadrženou paničku, kterou stalkuje úchylák s magickými postelovými schopnostmi. Nápad dobrý. Dost podobný polskému trháku '365 dní', který sklidil u ženského publika velký úspěch. Problém je v autorčině stylu psaní a absenci práce s charaktery. Jedinou vlastnosti postav je jejich hloupost. Hloupá je Ema, její kamarádka a dokonce i hlavní mužský antihrdina, který měl nejspíš vyznívat jako ďábelsky vychytralý (ale nepodařilo se).

Osobně jsem bohužel nenašla nic, co by mě na příběhu zaujalo. Díky malému rozsahu stran a většímu fontu písma jsem knížku přeletěla velmi rychle. Nedá se říct, že by se nedala dočíst. Dala. Ale nic ve mě nezanechala a z toho důvodu ji nemůžu s čistým svědomím doporučit. Je to prostě jen nenáročný kabelkový román se spoustou čuňačinek a pěknou obálkou.

Evka3814
14.12.2020 2 z 5

Noooo,nevím.... je to dost zvrhlé !!! Mám ráda er.knihy i drsné. No tohle bylo už trochu přes čáru. 2☆autorce za odvahu a že vůbec na něco takového přišla. Jak to popsat....vzrušujici a vlastně i odporné

Autorovy další knížky

Stela Rouge
slovenská
2020  54%Sexi darebák
2018  60%Sexi a divoko
2019  38%Urob mi to
2021  60%Nemravný návrh
2018  75%Sexi a divoko 2

Kniha Urob mi to je v

Právě čtených1x
Přečtených35x
Doporučených1x
Knihotéce68x
Chystám se číst15x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x