Umění podvádět

Umění podvádět https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/238206/umeni-podvadet-238206.jpg 4 8 3

Najednou se u nás objevil otcův dobrý známý, že si tu prý chce odpočinout. Je ale Adam opravdu tím mužem, za jakého se vydává? honilo se Kirby hlavou. Vůbec si nejsem jistá, co se za jeho návštěvou může skrývat. Jaká si s sebou přinesl tajemství? Jedno však můžu říct s jistotou: čím déle je u nás, tím víc propadám jeho šarmu, tím větší a pevnější je mezi námi pouto. Ať chci, nebo ne, nedokážu s tím bojovat. Copak je něco špatného na tom, když se člověk zamiluje? Obvykle ne, ale v případě, že tenhle cizinec dokonale ovládá umění podvádět - dokonce mnohem líp než já sama –, je asi mé srdce v opravdovém nebezpečí!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Art of Deception , 1986


více info...

Přidat komentář

Aracely
11.04.2023 4 z 5

Pěkné, hrozně mi to připomínalo: Jak ukrást Venuši s Audrey Hepburn. Úplně jsem si představovala Kirby, jejího otce a Adama stejně typově, jako v tom filmu... Kdo neviděl, ať to kouká rychle napravit :-).

Do plného počtu mi tam něco chybělo, ale jinak přečteno ,, jedním dechem."

Originál vyšel v roce 1986, takže teď píše jinak, přesto tam její tvorbu poznávám.

Ivetaa
29.05.2016 4 z 5

Kniha se čte dobře. Je v ní hodně vtipných pasáží - zajímavý děj i zápletka z atraktivního prostředí, kde žijí a tvoří malíři a sochaři. Jednu hvězdičku ubírám, N.R. píše mistrovsky, což v této rané tvorbě mi ještě trošičku chybí.


kika 13
03.03.2013 4 z 5

Název odpovídá obsahu knížky.Dějově pro mě nic moc.