Úkryt v prérii

Úkryt v prérii https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165868/mid_ukryt-v-prerii-qTw-165868.jpg 4 4 1

Doposud pohodlný život Laurel Atchinsonové se změní ze dne na den. Opouští bohatství a odjíždí do malého městečka. Tam si najde místo kuchařky v místním hotelu. Ve stejné době se ve Wolf Hillu objevuje cizinec Jonáš O’Neil, který Lauru děsí a zároveň přitahuje.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Hiding Pláce , 1996


více info...

Přidat komentář

alekis
24.04.2019 4 z 5

Přemýšlím, proč se po dočtení této harlekýnky usmívám jak jojo. Protože tam není žádná výrazně zlá postava, žádná ošklivost, podraz, vražda, hnus, nic, co je běžnou součástí skutečného života.
Je to psáno stylem, který mi vyhovuje. Příběh samotný není nijak objevný: přihodí se drobný kriminální zádrhel, hrdinka musí zmizet a ocitne se úplně mimo svůj dosavadní život v malém městečku uprostřed prérie. Potká hrdinu, zamilují se, i trocha sexu je tu k přečtení, a pak, jako obvykle, se objeví komplikace. Hrdinka prchá, už nikdy nechce vidět muže, jehož vroucně miluje, pak se vše vysvětlí a happyend jako vyšitý je tady.
Tato kniha chronologicky navazuje na knihu Utajená léta, která je podle mého názoru ještě o stupeň čtivější a zajímavější.
Počítám, že už nikdy Úkryt v prérii nebudu číst, ale ve své kategorii si to za úsměv na mé tváři zaslouží pár hvězd... :)