Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu

Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417795/bmid_tyna-a-bzuk-pripad-splasenyho-slizu-5f9-417795.jpg 4 7 1

Seznam se s trollí kutilkou TÝNOU a jejím kámošem detektivem BZUKEM. Mimochodem, Bzuk je goblin a má rád čoko-slimákové sušenky. Týna s Bzukem jsou nejlepší vyšetřovatelé na základce Štěrkokydy. Čeká je jejich největší vyšetřování, protože ze školy utekly čistící slizy. Všechny drápy, ocasy a stopy ukazují na pana Pařeza, místního údržbáře. Případ ale sahá mnohem dál, až do hlubin Lavinové hory. Týna a Bzuk jsou ovšem rozhodnutí pana Pařeza za každou cenu očistit!... celý text

Žánr:
Detektivky, krimi , Dobrodružné , Pro děti a mládež

Vydáno: , Bambook
Originální název:

Tank & Fizz: The Case of the Slime Stampede , 2015


více info...

Přidat komentář

DariDerek
28.11.2019 4 z 5

Týna a Bzuk – Případ splašenýho slizu je prvním dílem nové série o dvou zvláštních tvorech, kteří řeší spoustu zapeklitých případů.
Trollí holka Týna, kutilka každým coulem a goblin Bzuk, který dává na své instinkty a nerozumí si s domácími úkoly z matematiky.

Čtení této knihy bude bavit jak kluky, tak holky. Ideálně od osmi, devíti let, protože textu je tam více, a řeší se detektivní záhada, takže už musí děti vnímat, co čtou.

Autorovy další knížky

2019  90%Týna a Bzuk - Případ ujetejch robotů
2019  83%Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu

Kniha Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu je v

Přečtených7x
Knihotéce2x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x