Ty a já, navždy

Ty a já, navždy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470181/bmid_ty-a-ja-navzdy-a57-470181.jpg 4 99 23

Mezinárodní bestseller od autorky Jill Mansellové. Romantický příběh o lásce, ztrátě a tajemství, které nelze zachovat. Nic nezůstane tajemstvím věčně a láska už vůbec ne... Ráno v den svých dvacátých pátých narozenin otevře Lily Harperová úplně poslední dopis, který jí napsala její milovaná matka, která zemřela, když jí bylo osm. Dozví se tak o první a jediné skutečné lásce své matky. V tentýž den potká Lily Eddieho Tesslera, herce, jehož sláva pomalu uvadá, a který by mohl dočista změnit její život. Ale její kamarád z dětství, Dan, má své vlastní důvody, proč nechce, aby Lily Eddiemu věnovala příliš mnoho pozornosti. Tajemná minulost se pomalu začíná vynořovat a Lily si není jistá, čemu nebo komu věřit. Ale jedna věc je jasná: v krásné obci Cotswold Stanton Langley už nic nebude takové jako dřív...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Omega
Originální název:

You and Me, Always , 2015


více info...

Přidat komentář

Knihomolka506
13.01.2023 5 z 5

Když nadejde den D, alias narozeniny , nemůže se Lily dočkat. Během let, co přišla o mámu si našla svou zajetou rutinu. Každé ráno v určitý den roku otevře jeden dopis , který dostala od mamky . Samozřejmě, že ten kdo zemřel už není schopný nijak komunikovat, ale všechny dopisy pro svou dceru napsala v době, kdy jeste žila, aby si je každým rokem mohla dcera otevřít a říct si : je tady se mnou máma a mluví ke mě, dneska je můj den !
v mezičase bujarých oslav se seznámí se slavným Eddiem a zjistí, že máma v mládí také nebyla úplně "svatá" Románek , který jak Jane tak Declane byli nuceni přerušit trval příliš krátce. Vyřeší se záhady minulosti?

Ála1968
05.06.2022 2 z 5

Takový obyčejný příběh.Sice se hezky četl,ale bylo to takové normální


Mondaika
13.05.2022 2 z 5

Bohužel kniha není nic pro mě. Nedokázala jsem se začíst. Knihu jsem dlouho nechávala ležet na nočním stolku jen tak. Střídání postav mi nějak v této knize nesedlo...

Pajakub47
01.02.2022 3 z 5

Na mě hooodně sladké....a takové jednoduché....jako oddechovka o.k.....

NikolaSkop
08.12.2021 2 z 5

Tak tato kniha rozhodne nebyl muj salek kavy. Hodne jsem preskakovala a musela se nutit abych vubec docetla. Je tam vice dejovych linek o ruznych lidech coz me proste nesedi.

zimolka
16.06.2021 5 z 5

Pro mě oddechový příběh.

Maruš.D
14.02.2021 4 z 5

Když jsem knihu vzala poprvé do ruky, přišla mi trochu dlouhá počtem svých stran. Nevěděla jsem co čekat a bála se, že se budu nudit. Kniha však není jen o Lily, Eddiem a Danu. Je v ní hned několik postav a vše se prolíná a každá kapitola je o někom jiném, přesto se to točí hlavně o nich. Nejlépe bych to přirovnala k nějakému seriálu, který se také zaměřuje na více dějů, ale pak tu máme “hlavní atrakci”. Postavy jsou sympatické, ale moc mi nesedělo, jak podobné vše bylo a ten happyend u všech bych si více užila, kdyby se odehrál v průběhu celé knihy a ne jen na posledních 10 procentech. Hezká oddechovka, kterou si však znovu už nejspíš nepřečtu.

Kekik
10.11.2020 3 z 5

Miloučký, oddychový, občas trochu naivní příběh. V některých případech jsem měla tendenci protáčet panenky v klišé situacích, a někdy mně připadalo, že pronesená věta vůbec nezapadá do kontextu děje. Ovšem to vynahrazuje čtivý text a zajímavý děj.
Jak to dopadne bylo jasné od začátku, ale poprvé se mi stalo, že jsem si přála, aby to dopadlo jinak.
Lily a Dan spolu měli nádherný vztah, ale více mě bavilo špičkování a rozhovory mezi Lily a Eddiem. Celkově Eddie byl pro mě nejsympatičtější postavou celé knihy.
Všechny dějové linky mě bavily. Tentokrát není jasné, kdo je hlavní postavou, jelikož prostor pro svůj příběh dostali všichni.
Nejvtipnější scénu považuji tu s pastou na hemeroidy.

Gibis
25.10.2020 4 z 5

Milá, vtipná oddechovka jako dělaná pro tyhle depresivní a zamračené dny :)

Trustty
22.10.2020 4 z 5

Tak tohle byl velmi milý, vřelý a vtipný příběh.
S touhle knihou si chcete zalezt v pošmourném počasí pod peřinu :)

barusak1
20.08.2020 4 z 5

Pěkná letní oddechová kniha

Jancusk
16.07.2020 3 z 5

Chvilku trvá, než se člověk začte, ale jak se do toho jednou dostanete, už to jde samo :) žádný složitý děj, nic co by se nedalo předpokládat, ale jako letní oddechovka super

IvcaIvet
03.05.2020 3 z 5

Oddychovka.. Nenáročné čtení. Ale bohužel žádný velký zážitek.

Vendulik
26.04.2020 5 z 5

Skvělá kniha. Moje první kniha této autorky a nebude mou poslední.

zaba335
03.04.2020 5 z 5

Dlouho jsem nečetla takhle dojemnou, romantickou i komickou knihu. Příběh je napsán s takovou lehkostí, že si jej představujete jako film. Je rozvíjen do více dějových linií, které jsou všechny nějakým způsobem propojeny. Od začátku až do konce čtete s úsměvem na tváři, hlavně v rozhovorech mezi Lily a Danem. Celou knihu doufáte v určitý konec, který snad dopadne dobře. Konec mě dojal tak jako celá kniha, a jsem zvědavá na další knihy od paní autorky. :)

Kudík
09.02.2020 4 z 5

Kniha se mi relativně líbila, dobře a rychle se četla. Sice je děj předvídatelný, ale pár tajemství s překvapením zde bylo.
Nejvíc jsem se bavila nad Patsy, a to jejími pokusy o seznámení se. Škoda, že v jejím posledním případě nedostala víc prostoru. U Lily byla velmi úsměvná konverzace s Danem, spíše jejich vzájemné špičkování a dále scéna z červeného koberce s Eddiem, kdy se vrhla Miře pod nohy. Linka s Coral mi přišla už jen tak do počtu.

Mišule_11
09.02.2020 3 z 5

Příjemné a oddechové čtení, kde se protínají dohromady osudy více generací v jednom příběhu! :) Kniha se mi četla dobře a plynule, i když místy bych uvítala děj kratší a někde naopak o něco delší. Avšak nakonec jsem ráda, že jsem se dočetla ke zdárnému a šťastnému konci, který jsem očekávala už i podle názvu knihy! :)

IvčaKraťaska
20.01.2020 2 z 5

Není to můj žánr. Jediný důvod, proč jsem ji četla a dočetla, je proto, že mi ji koupil k Vánocům manžel, vybíral podle názvu. Předvídatelný děj, nejspíš si na nic z téhle knížky po chvíli už ani nevzpomenu.

milena25
13.01.2020 5 z 5

Pohodová knížka, ve které se prolínají osudy více lidí. Najdeme v ní bolest, trapasy, slzy i lásku.
Já jsem si ji moc užila.
Navíc kdo by nechtěl Adama :)

Beky
09.01.2020 5 z 5

Takové milé, úsměvné a něžné čtení plné lásky, překvapení, zajímavého děje a krásných konců. :)