Tretia strana mince

Tretia strana mince https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492538/bmid_tretia-strana-mince-97h-492538.jpg 3 6 5

Hoďte za hlavu mýtus, že zakázané ovocie chutí najviac a začítajte sa do príbehu, na ktorého konci slovo nevera nadobudne pre všetkých zúčastnených nový rozmer. Daniela má tridsaťsedem rokov a smolu na mužov. Napriek tomu, že je poznačená vzťahom, ktorý zničil všetky jej ideály a predstavy o tom, že raz stretne človeka, s ktorým prežije zvyšok života, túži po dieťati. Po všetkých nevydarených pokusoch nájsť pána dokonalého sa rozhodne pre adopciu. Príprava na náhradnú rodičovskú starostlivosť otvára trinástu komnatu a Dana zrazu krištáľovo čisto vidí príčinu svojej osamelosti. Nanovo prežíva vzťah plný vášne, skrývania sa, sklamaní a len ťažko odhaduje, aký deštrukčný dopad na jej život Igor aj po rokoch má. Skôr ako prijme opustené dieťa, stojí pred vážnou otázkou: Chce len zaplátať vlastné boliestky, alebo sa naozaj túži stať mamou dieťaťa, ktoré nikto nechce?... celý text

Přidat komentář

Vlasta71
02.04.2024 5 z 5

Příjemná jednohubka ze života. Danka se seznámí s Igorem, který to bohužel hraje na dvě možná i více stran. Vadilo mně, že to s ním neukončila dřív, ale dokáží pochopit, že byla zamilovaná. Dobře je popsáno zdlouhavé čekání na adopci a s tím spojené papírování. Jsou zde krásné myšlenky. Vždy buďme vděční za to co máme. Neříkej možná když myslíš ne.

Kiksi007
30.12.2023 5 z 5

Recenze na mou dvanáctou štafetu
Knížka je velmi zajímavá, protože vypráví o ne tak běžném tématu jako je adopce dítěte
Natožpak, když žadatelka je sama bez partnera. Má to daleko těžší než páry.
Tady něco málo z příběhů: Danka má 37 roků a stále je sama, protože opačné pohlaví jí v životě několikrát zklamalo a touží mít dítě a ví, že jinak než adopcí to nepůjde. Danka ve svém životě má jen maminku, jelikož její otec o ní nestál už než měla přijít na svět. Danka chodí na kurzy ohledně adopce a více Vám prozrazovat nebudu Pokud vás alespoň krátký popis zaujal neváhejte si knížku přečíst
Za štafetu chci poděkovat @terkin_knizny_svet a paní spisovatelce @laurakrauz_autor že napsala hodně zajímavý příběh
Z knížky jsem měla hodně zajímavé pocity


šikulka111
06.08.2023

Kniha je pěkná, zajímavá a spíš taková oddechovka. Není zde žádné dobrodružství nebo drama a vlastně ani romantika.
Danka to má v životě těžší. Zamilova se, ale z jejího přítele se vyklube zmetek, který má doma přítelkyni. Proto chce být Danka radši sama.
Je zde téma o adopci, což je zajímavé.
Jak říkám je to taková oddechovka

Jurajovamaka
29.04.2022 2 z 5

Kniha, ktorá upúta čitateľa krásnou obálkou (a obal predsa predáva, to vieme od nepamäti). Ale pod krásnou obálkou sa skrýva nezaujímavý, porozhadzovaný príbeh, ktorý MŇA ako veľkú a nie príliš náročnú knihomoľku ničím neoslovil, nezaujal, nič mi nedal...V každej knihe väčšinou nájdem niečo obohacujúce, aspoň pár pekných myšlienok, v tejto som žiaľ nenašla NIČ, čo by ma oslovilo...ale sto ľudí, sto chutí...
Po prečítaní knihy, mám akurát pocit straty času, ktorý som mohla venovať inej knihe...
Za MŇA NEODPORÚČAM...

Majka1979
20.04.2022 2 z 5

V tomto prípade musím priznať, že som knihu kúpila kvôli obálke. A asi aj trochu ľutujem.

Nemôžem vytknúť autorke snahu o zaujímavý príbeh, ale dejovo mi to prišlo strašne rozhádzané. Niekedy som sa vracala aj späť alebo som sa musela na dlhšie zamyslieť, či to správne chápem.

A záver vyzeral byť fajn, no tiež ma tam niečo sklamalo. Čakala som, že sa niečo podarí niečo vyrieši a všetko išlo akosi do stratena.

Naozaj obálka krásna, to uznávam, ale príbeh ma ako celok neohúril. A aj 160 stranový príbeh mi príde krátky, hoci v tomto prípade to bolo dosť. Je otázne, či by som dlhší príbeh vôbec dočítala.

Štítky knihy

nevěra adopce osamělost vztahy

Autorovy další knížky

Laura Krauz
slovenská
2022  67%Tretia strana mince
2019  89%Zázrak zo skúmavky

Kniha Tretia strana mince je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce51x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x