Zítřek nedoženeš

Zítřek nedoženeš https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406067/bmid_zitrek-nedozenes-O6M-406067.jpg 4 30 11

Tracy Whitneyová série

< 2. díl >

Tracy Whitneyové se spolu s Jeffem podařilo vydělat na chamtivých boháčích celé jmění, ale k úplnému štěstí jí přece jen něco chybí. Jak měsíce ubíhají a Tracy se nedaří s milovaným mužem otěhotnět, začne se jí stýskat po adrenalinu dřívějších časů. Jednoho dne zmizí beze stopy. Tracy kdysi donutila zaplatit za hříchy ty, kteří zničili její rodinu, teď však někdo usiluje o odplatu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Chasing Tomorrow , 2014


více info...

Přidat komentář

malýčtenář
22.09.2023 5 z 5

S. Sheldon je mistr ve svém oboru, ale pokračovat v jeho případu byla velká odvaha od autorky. Zpočátku ještě v tomto dílu bylo napětí a srozumitelné dění. Tento další díl jsem ještě přečetla s napětím. Ale S. Sheldon to není.

Jack Bauer
25.02.2023 4 z 5

Perfektní navázání na Sheldonův román „Pokud příjde zítřek", ale jeho kvalit nedosahuje. Některé podvodnické triky byly hodně přitažené za vlasy a je znát, že to psala žena. Nicméně je to velmi dobré počteníčko a těším se na třetí díl „Neklid"


putpuda
27.06.2020 3 z 5

Já bych to se Sidney Sheldonem vůbec nesrovnávala, myslím, že to knize spíše uškodí. Mám ráda knihy TB, ale tato se moc nepovedla. Mě to přišlo jako mix Dannyho parťáků a Danielle Steelové ;) Ale jako taková oddechová četba je to fajn.

Mandlevest
06.06.2020 3 z 5

Říká se , že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš a v případě Tilly Bagshawe, která , se souhlasem rodiny S.Sheldona, napsala pokračování jeho příběhu Pokud příjde zítřek to platí na 100%. Knihu jsem si půjčila ze zvědavosti, protože autora jsem měla opravdu ráda a přečetla jsem skoro vše, co v minulosti napsal, za topku považuji knihu Hněv andělů, která je opravdu skvělá. Zítřek nedoženeš je knížka, kterou rychle přečtete, osudy hrdinů Vás pravděpodobně nijak citově nezasáhnou a většina příběhu na Vás bude působit nepříliš věrohodně a uvěřitelně. A tak , jestli ještě přijde, si další pokračování sheldonových knih nechám ujít a od Tilly si mnohem raději přečtu nový román s ženskou tématikou, který si na dovolené báječně užiju.

Monolit0713
05.06.2020 4 z 5

Naprostý souhlas s "ikul"

mirka2558
25.04.2020 5 z 5

(SPOILER) Kniha bola super ale sklamal ma zaver. Cakala som happyend

ikul
29.03.2020 4 z 5

Byla jsem zvědavá, jak si Tilly Bagshaw poradí s pokračováním knihy Sidney Sheldona Pokud přijde zítřek. Myslím, že to zvládla dobře. Sice se osud Jeffa a Tracy nečekaně rozdělil, ale po nudném rozjezdu příběh nabral na napětí. Trošku tomu chyběl ten Sheldonovský překvapivý závěr, ale co není může být příště.

brectanka
11.09.2019 4 z 5

Nevím, jsem trochu v rozpacích. Příběh Tracy Whitneyové miluji a četla jsem ho mnohokrát. Ale tohle pokračování od jiného autora??? Má to spád, ale není to Sheldon. Je to i napínavé, ale je to podstatně méně zábavné než Pokud přijde zítřek. Spíš než napínavá detektivka to byla spíš červená knihovna obohacená honičkou s detektivní zápletkou. Pokud přijde zítřek je bravurní detektivní román, tohle je takové nijaké pokračování.....

mariva
27.05.2019 5 z 5

Docela zdařilé pokračování knih Sidney Sheldon, autorce se podařilo navázat na přecházející knihy a přitom dodržet i jejich úroveň. Knížka mě bavila, přečetla jsem ji na jeden zátah.

Zdenas5
14.05.2019 2 z 5

Sheldonovy knihy mám velmi ráda, Pokud přijde zítřek jsem přečetla kdysi dávno jedním dechem, líbil se mi i podruhé, ale toto pokračování mě moc neoslovilo, nebyla to ani pořádná detektivka, ani červená knihovna, nic mě nenutilo sedět a číst a číst, takže trochu zklamání.

Danago
02.05.2019 5 z 5

(SPOILER) Sidney Sheldon je můj srdcový autor a vše co napsal , já jsem přečetla. Opravdu mě těší, že Tilly Bagshawe má požehnání rodiny a může na autorovu tvorbu navazovat. A autorka opravdu umí! Styl psaní je k nerozeznání. Kniha Zítřek nedoženeš navazuje na předchozí knihu Pokud přijde zítřek a může se jí směle rovnat.

Tracy a Jeff se rozhodnou skončit s podvody a žít nový, poctivý život. Zatím co Jeff najde ve svém zvoleném povolání naplnění. Tracy, které se nedaří otěhotnět, není šťastná a minulost ji chybí. Přesto se vše mohlo ještě obrátit, kdyby je oba nedohnala minulost. Dojde k velkému nedorozumění, manželé se rozchází a Tracy na deset let zmizí beze stopy. Ale i po takové době ji dožene minulost a Tracy je nucena se znovu objevit , aby zachránila Jeffa, kterého nikdy nepřestala milovat.

Příběh je napínavý, poutavý a velmi vhodně okořeněný podfuky, jak z minulosti, tak ze současnosti.
Knížka je typický román, tak jak jej známe od Sidney Sheldona. Kdo tomuto autorovi propadl jako já, rozhodně nebude litovat.

Štítky knihy

thrillery pro ženy

Autoři knihy

Sidney Sheldon
americká, 1917 - 2007
Tilly Bagshawe
britská, 1973